Ако ще гледаш анимето, прочети мангата: My Hero Academia: Vigilantes

Ако ще гледаш анимето, прочети мангата: My Hero Academia: Vigilantes

юни 28, 2023
Категория: Манга, Публикации
2 680 0
Ако ще гледаш анимето, прочети мангата: My Hero Academia: Vigilantes

Ако ще гледаш анимето, прочети мангата: My Hero Academia: Vigilantes

Новината, че предисторията на MHA, My Hero Academia: Vigilantes, може да получи аниме адаптация, достигна до всички манга почитатели тази седмица. И с право – My Hero Academia се превърна в едно от най-разпознаваемите заглавия сред мангата и аниметата през последните години, а според мнозина предисторията е дори по-интересна.

My Hero Academia: Vigilantes, Vol. 1
Hideyuki Furuhashi

Към момента информацията за бъдещето на My Hero Academia: Vigilantes е много ограничена, но по всичко изглежда, че надеждите на почитателите ще се осъществят и мангата ще се превърне в самостоятелно аниме. А ако това се случи, можем да очакваме, че резултатът ще бъде особено вълнуващ.

Виж още: Ако гледаш анимето, прочети мангата: Vinland Saga и My Hero Academia

Независимо дали ще имаме възможност да гледаме това аниме или не, те съветваме да се докоснеш до мангата My Hero Academia: Vigilantes. Особено ако попадаш сред почитателите на света, изграден от Кохей Хорикоши.

За какво става дума в My Hero Academia: Vigilantes?

My Hero Academia: Vigilantes отново ни отвежда в света, в който 80% от населението има специални способности, наречени Quirks. Този път обаче не проследяваме амбициозни персонажи по пътя си да станат професионални супергерои.

Вместо това проследяваме историите на хора, решени да вземат справедливостта в свои ръце. Дори и ако трябва да се опълчат срещу закона. Защото не всеки може да бъде супергерой, но злото дебне на всеки ъгъл и някой трябва го спре.

My Hero Academia: Vigilantes, Vol. 13
Hideyuki Furuhashi

Именно това е готов да направи Койчи Хамайори. Въпреки че не е успял да се превърне в професионален герой, той е решен да даде всичко от себе си, за да направи света по-безопасно място. Но за да се бориш за справедливостта е нужно да притежаваш не само смелост.

Какво отличава предисторията от основната манга?

Предисторията на мангата е осъществена от друг автор, Хидеюки Фурухаши, но въпреки това в нея присъства всичко, което почитателите на My Hero Academia обикнаха, и дори повече. В тази част от историята има още по-голяма доза екшън и мрачни сцени.

Виж още: Отаку тест: Знаеш ли тези 8 интересни факта за My Hero Academia?

Най-вълнуващото за My Hero Academia: Vigilantes обаче е друго. Мангата ни позволява да научим много за историята на любимите герои. Прочети какви са били в младостта си All Might, Eraser Head и други от учителите в академията за супергерои. И още по-важното – виж All Might в пълната му сила.

My Hero Academia: Vigilantes, Vol. 12
Hideyuki Furuhashi

Воиероятно са малко почитателите на мангата, които не биха искали да гледат аниме по поредицата My Hero Academia: Vigilantes. Но независимо дали това ще се случи или не, винаги те очаква мангата.

Можеш да поръчаш том от My Hero Academia: Vigilantes още сега или да се докоснеш до поредицата на живо по време на Aniventure Comic Con. Там ще те посрещнем в нашия Orange Manga Corner, където ще те очакват вълнуващи манга предложения, мърч, подаръци и още изненади. Готов ли си?

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

2 коментара

  1. Orange center
   Отговори

   Здравейте,

   Да, на Aniventure Comic Con ще откриете и двете манга поредици наред с още много от любимите заглавия.
   Ще се радваме да Ви видим там. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *