5 забавни идеи за игри за навън

5 забавни идеи за игри за навън

юни 5, 2023
Категория: Идеи, Нашите предложения, Публикации
0 911 1
5 забавни идеи за игри за навън

5 забавни идеи за игри за навън

С операция З.И.Д.И.С. предизвикахме малчуганите да превърнат всеки ден в приключение. Но кои всъщност са изследователите на света, които носят със себе си тази мисия? Едно дете изследовател на света не оставя нито един ден от лятото беззабавни игри за навън. То не се нуждае от мобилни устройства, компютри и видеоигри, а вместо това самò намира нови увлекателни занимания. Но дори то има нужда от игри и играчки.

Затова и днес споделяме няколко идеи за интересни игри за навън, за да няма моменти на скука. Ще избереш ли сред тях забавления и игри за деца, изследователи на света?

Шпионски игри

Всички деца изследователи на света са вече шпиони в мисията да превръщат всеки ден в приключение. Но когато са въоръжени с правилната екипировка, забавлението е още по-голямо.

Супер шпионски очила Tiger Tribe

Подари им шпионски комплект с Уоки Токи устройства, които да направят комуникацията между агентите по-лесна – независимо дали те се намират на експедиция в природата, или са под прикритие във вражеския двор.

Виж още: Игрите, които да вземеш по време на почивка с дете

Уоки-Токи

Игри в Страната на чудесата

Алиса попада в Страната на чудесата, докато прекарва един летен ден навън. Кой е казал, че същото не може да се случи с децата, които си играят на двора?

Комплект игри Professor Puzzle: Парти постелка с игри Алиса

А ако все пак малчуганите не успеят да видят някой закъсняващ заек да бяга в близост до тях, винаги можем да поканим Страната на чудесата да дойде до нас.

Комплект игра Professor Puzzle: Down the Rabbit Hole

На помощ идват игрите, вдъхновени от книгата на Луис Карол. Избери комплект с няколко занимателни приключения, организирай игра с търсене на улики или дай начало на състезание кой най-точно ще уцели заешката дупка.

Игра Professor Puzzle: The White Rabbit's Scavenger Hunt

Виж още: Да преборим скуката – идеи за игри и занимания за деца

Градинарски игри

Децата изследователи на света добиват множество различни умения, които да им помагат по време на мисиите им. Сред тях може да попадне дори градинарството.

Градинарски комплект goki

Избери градинарските инструменти, които превръщат градинката в място за веселие. А играейки с растенията и в близост до природата, децата ще научат много за света на цветята, плодовете, зеленчуците и живите организми и за нуждата да се грижим за околната среда.

Игри в космоса

Да си дете не било ракетно инженерство, казват всички… но това не пречи на децата да играят като в космоса. На помощ идват играчките ракети, част от оборудването на децата изследователи на света.

Игра за баня Tiger Tribe - Ракета

Ако игрите са на плажа или във ваната, и най-малките могат да се научат как се управлява ракета.

Детски комплект Buki - Ракетна наука

А за порасналите вълнуващ експеримент ще бъде да създадат своя ракета и да я изстрелят в пространството, за да видят как лети.

Виж още: Игри, които да вземеш с теб по време на пътуване

Състезателни игри по надхвърляния

Забавленията за изследователите на света са по-интересни, когато им се наслаждават всички деца заедно. Затова нека им позволим да си организират състезания по надхвърляния.

Игра Professor Puzzle: Animal Ring Toss

Дали ще го направят с креативните игри, които изискват повече прецизност, за да уцелят мишената си, или с традиционните игри с топка или фризби – няма значение, важното е, че всички ще се забавляват.

Топка за игра Crocodile Creek Rainbow Dreams, 13 см.

А между увлекателните игри децата ще подобрят координацията си и ще прекарат ценно време навън.

Фризби Legami

Кои от всички тези забавления и игри за деца изследователи на света ще избереш? Сподели ни в коментар или разгледай останалите предложения за игри за навън и за на път тук.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *