Игрите, които да вземеш по време на почивка с дете

Игрите, които да вземеш по време на почивка с дете

юни 29, 2022
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 241 2
Игрите, които да вземеш по време на почивка с дете

Игрите, които да вземеш по време на почивка с дете

Когато пътуваш с дете, има много неща, за които трябва да помислиш. Дали има достатъчно резервни дрехи, ще има ли подходяща за него храна на мястото, на което ще летувате? А какви да бъдат играчките, които да вземеш със себе си?

За такива поводи трябва да подбереш подходящите занимания за детето, които да са не само лесно преносими, но и достатъчно и увлекателни.

На помощ идват играчките, част от предложенията на Orange. Изобилието сред тях е голямо, така че всеки родител да открие по нещо за своя малък пътешественик. А за да спестим от времето ти за пазаруване, тук събрахме няколко предложения за подходящи забавни игри.

Логическа игра: IQ Stixx

Логическа игра: IQ Stixx

Повече няма да трябва да се притесняваш как ще забавляваш малчугана – както на почивка, така и у дома. С тази образователна игра отправяш към него цели 120 предизвикателства с различни нива на трудност. И всички те са събрани в компактна и лесно преносима кутия – перфектна за пътувания.

Като всички други игри, дело на Smart Games, и тази позволява децата да развиват редица важни способности – фината моторика, координацията, логическото мислене, способността да разпознават цветове, форми и числа. Освен всичко това със забавните IQ Sticks се стимулира креативното мислене и фантазията.

Топка за игра Crocodile Creek 

Една топка, а безброй много игри, които могат да се изиграят с нея. Неслучайно поколения наред намират повод за забавление навън с помощта на традиционната топка за игра.

Предлагаме ти да изненадаш малчугана вкъщи с такава, която да го зарадва с красива илюстрация на еднорог, динозавър или на любимо за него животно.

Детски комплект Buki – Уоки Токи

Детски комплект Buki - Уоки Токи

Деца шпиони у дома! С този забавен комплект от две Уоки Токи устройства ще позволиш на малчуганите и техните приятели да се впуснат в щури игри в ролята на шпиони и тайни агенти. Навън, вкъщи или на някоя курортна дестинация – навсякъде могат да бъдат открити интересни мисии за децата.

Игрален комплект Buki – Приключенско катерене

Игрален комплект Buki - Приключенско катерене

Един комплект, който да предостави както дневната доза раздвижване, така и много забавление за децата с авантюристичен дух.

Тази игра е предизвикателство и за малки, и за големи, като превръща всяко дърво в стена за катерене, а денят, прекаран заедно, скоро се превръща в любим спомен на всички.

Комплект Professor Puzzle – Игри от детството

Комплект Professor Puzzle - Игрите от детството

Спомняш ли си игрите от детството – дама, щафета и всички останали? Този комплект включва всичко нужно, за да пресъздадеш от всяко място цели 50 класически игри.

Но внимавай – много е възможно спортният полуден да се превърне в цял ден и да прекарате повече от очаквано време в двора на хотела.

Занимателна игра Hape – Свободен удар

Занимателна игра Hape - Свободен удар

Умален размер на футболното игрище, но също толкова голямо вълнение от играта. С това предложение от Hape можеш да пресъздадеш тръпката от спорта в мини вариант и да играете заедно с малчугана по всяко време и от всяко място.

Като всички други продукти от марката и тази игра е изработена със занимателна, но и образователна цел, и то само от екологични материали. С нея децата развиват своята координация и работят върху подобряване на връзката око-ръка.

Това е едва една малка част от игрите, които можеш да вземеш със себе си, когато се запътиш за почивка с малчугана. Ако ти трябват още идеи пък, потърси сред останалите предложения за детски игри в Orange.

, , ,

Отскоро в екипа на Orange, отскоро завършила специалност „Връзки с обществеността“ в СУ „Св. Климент Охридски“, отскоро напуснала сферата на журналистиката, но отдавна влюбена в книгите. От малка съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange center всеки ден имам възможност да се докосна до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *