Страшни игри, които да играеш на тъмно

Страшни игри, които да играеш на тъмно

октомври 21, 2022
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 577 3
Страшни игри, които да играеш на тъмно

Страшни игри, които да играеш на тъмно

Краят на октомври е, а тиквите, прелитащите вещици и духове са все по-често срещана гледка. Какво ли може да означава това? Време е за Хелоуин.

Следвайки темата на страховитото настроение, ти споделяме нашите предложения за онези страшни игри, които да играеш на тъмно с най-смелите си приятели. Тези игри едновременно ще те забавляват, но и уплашат.

Затова загаси лампите, запали свещи и се впусни в мистериозни приключения… стига да не те е страх.

Игра Professor Puzzle: Curse of the Dark

Зло създание дебне наоколо и търси своята жертва. Ще разгадаеш ли мистерията, която се крие в неговия замък?

Игра Professor Puzzle: Curse of the Dark

В Curse of the Dark играчите се впускат в страховит замък, където трябва да решат 20 взаимосвързани пъзела, които пренасят изживяването от ескейп стаите у дома. Няма да успееш да устоиш да се доближиш до чудовището Морденграф, но ще успееш ли да оцелееш, или ще бъдеш последната му жертва?

Несравними – Сенки и мъгли

В тази игра се срещаш с четири страховити персонажа, които правят преживяването още по-вълнуващо.

Несравними - Сенки и мъгли

Невидимия се спотайва в мъглите, а елементът на изненадите е най-опасното му оръжие. Шерлок Холмс и неговият верен приятел д-р Уотсън разгадават всяка мистерия. Дракула само с един поглед ще те хипнотизира, а докато умът ти е замъглен, ще те потопи в кърваво кръщение. Д-р Джекил и свирепият г-н Хайд пък са страшни заради своята хитрост и сила. Кой от всички ще победи в „Несравними – Сенки и мъгли“?

Escape Room 2.0

Какво стои в основата на всички добри страшни игри? Зомбита? Мистериозни други измерения? Условия, които предполагат, че някой ще умре? Ограничено време, което с всяка минута все по-ярко сигнализира наближаването на края? Escape Room 2.0 има всичко от изброените.

Настолна игра: Escape Room 2.0

Вдъхновена от концепцията на ескейп стаите, тази игра ще те впусне в приключение в четири различни страховити ситуации. Разполагаш с малко време да избягаш – ще тестваш ли късмета и способностите си?

Arkham Horror, Third Edition

Потопи се в свят като от разказ на Х. Ф. Лъвкрафт. В третото издание на популярната настолна игра Arkham Horror отново ще се превъплътиш в детектив, който се бори срещу мистериозните създания, познати като Великите Древни.

Arkham Horror, Third Edition

Ще се принудиш да търсиш уликите, да подбираш своите съюзници, за да имаш поне малък шанс срещу страховитите чудовища, които бродят наоколо.

Кошмар: Страшни приключения

Кошмар: Страшни приключения“ е провъзгласена за най-ужасяващата настолна игра, създавана някога. Готов ли си да провериш сам това?

Настолна игра Кошмар: Страшни приключения

Избери компания, с която да се насладиш на този приключенски трилър. Тръгвате по петите на убиец – този, който изгаря живи родителите в историята, този, който 15 години по-късно приветства героите с надпис, изписан с кръв „Добре дошли отново“.

14 интересни факта за любимите ти настолни игри

Zombie Dice Deluxe Edition

В повечето страшни игри трябва да преследваш и убиваш зомбита. Но в този случай ти си този, който е преследван.

Zombie Dice Deluxe Edition

Zombie Dice Deluxe Edition те преобразява в зомби, което има една единствена цел. Изяж възможно най-много мозъци и избягай от въоръжените преследвачи.

Игра Professor Puzzle: Silver Screen Murder Mystery

Колко страховито може да бъде едно преживяване в златната ера на Холивуд? Тази игра ще ти даде отговор – и то такъв, който не очакваш.

Игра Professor Puzzle: Silver Screen Murder Mystery

В Silver Screen Murder Mystery ще бъдеш както детектив, така и заподозрян в убийството на една от водещите актриси в индустрията. Тя бе мистериозно отровена, а всеки изглежда като възможен извършител. Ще откриеш ли истината?

Стой далеч!

Нещо се крие в дълбините… ще се осмелиш ли да откриеш какво е, или ще стоиш далеч от него?

Настолна игра: Стой далеч!

Насред нищото мистериозно изплува остров Р’лйех, а немного след това групата археолози, изпратена на мястото, изчезва безследно. Следващите, които стъпват на острова, са членовете на спасителния екип, а в играта „Стой далеч!“ това сте ти и твоите съотборници.

Но заради яростната буря, която застига всички, екипът е принуден да потърси подслон в страховита колиба. А там нещо ужасяващо се крие… и е по-близко, отколкото си мислиш.

The Walking Dead – The Best Defence

Можеш ли да оцелееш на мястото на Рик, Глен, Дарил, Мишон и останалите персонажи от хитовия сериал „Живите мъртви“?

The Walking Dead - The Best Defence

В настолната игра The Walking Dead – The Best Defence трябва да защитаваш четири ключови места, за да останеш жив заедно с другарите си. А зомбитата се задават от всички страни.

Mysterium

Прекарай следващия Хелоуин в обитавано имение и разкрий тайните, които духовете там пазят. Това е предложението, което Mysterium отправя към теб и твоите приятели.

От създателите на световния хит Dixit – тази игра превръща играчите в медиуми, а един от участниците в дух, който трябва да разкаже на останалите за смъртта си, изпращайки им видения. Имаш ограничено време да откриеш извършителя на убийството – приемаш ли предизвикателството?

Mysterium

Хелоуин е все по-скоро – използвай тези игри да направиш празненството по повода незабравимо.

До края на седмицата в книжарница Orange можеш да откриеш тези страшни игри и много други с 15% гарантирана отстъпка или дори с до 25% ексклузивни онлайн намаления. Не пропускай да се възползваш от нашите Дни на настолните игри.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *