Саманта Йънг – автор на месец юли в Orange Center!

Саманта Йънг – автор на месец юли в Orange Center!

юли 23, 2021
Категория: Публикации
1 1286 0
Саманта Йънг – автор на месец юли в Orange Center!

Саманта Йънг – автор на месец юли в Orange Center!

Лято е, топло е и все повече мислим за екзотични дестинации, на които бихме искали да прекараме ваканцията си. Или поне можем да си помечтаем за тях. А защо да не се отдадем и на малко романтика?

Ако се чудиш какво да четеш това лято, това е нашето предложение:

През юли автор на месеца в Orange Center e Саманта Йънг! Вече знаеш какво означава това – всички нейни книги са с 20% отстъпка на нашия сайт до 31.07.2021г. Те ще ти предоставят възможност да се пренесеш на друго място, ще те заредят с романтично настроение и горещи летни преживявания.

Защо да четеш Саманта Йънг?

Ако харесваш поредици като „Петдесет нюанса сиво“ на Е. Л. Джеймс или „Красиво безразсъдство“ на Л. Дж. Шен, то тогава книгите на Саманта Йънг несъмнено ще ти допаднат.

Още една добра причина да четеш Саманта Йънг е, че книгите ѝ са завладяващи, горещи и са подходящи за четене по всяко време от годината. Сред романите ще откриеш любов, мистерия, историите и съдбите на различни личности, техните болки, страдания и страсти.

Повече за авторката можеш да научиш от интервюто, проведено от Стефана Белковска. В него тя разказва за личния си живот, за началото на писателската си кариера и за нещата, които я вдъхновяват да пише. Ако се питаш обаче откъде да започнеш книгите ѝ, не се чуди повече!

„Бий се или бягай“

Препоръчваме ти да започнеш със самостоятелния ѝ роман – „Бий се или бягай“. Той е забавен, лек и доста нажежен откъм страсти и емоции.

Ава среща шотландеца Кейлъб на летището, където той отмъква под носа ѝ билет с мястото, което тя е искала. Оттук насетне двамата се срещат още няколко пъти на летището, а накрая се оказва, че седят един до друг в самолета. Кейлъб е груб и арогантен, но между двамата моментално започват да прехвърчат искри.

Повече за романа можеш да прочетеш в това ревю на „Бий се или бягай“.

Колкото до поредиците ѝ, бързаме да споделим, че не е задължително да се четат в строго определен ред, тъй като не са пряко свързани, макар че в тях ще откриеш споменаването на герои и места от другите книги от съответната поредица. Нека това не те притеснява!

Все пак ти даваме един ориентир от къде да ги започнеш и как да ги четеш, ако искаш да се запознаеш с всичките истории.

Поредицата „Хартуел“ започва с романа „Единственото истинско нещо“, в който ще се запознаеш с доктор Джесика Хънтингтън, която се е отдала на работата си в женския затвор. След като открива любовните писма на една от затворничките, тя решава, че трябва да открие човека, за когото са предназначени. Така стига до градчето Хартуел, а там открива единственото истинско нещо, за което си струва човек да се бори… любовта!

Следващата книга от поредицата,„Всяко малко нещо“, е за връзката между собственичката на успешен бизнес Бейли Хартуел и Вон Тримейн. В „Неизречени неща“ опознаваш Далия Макгуайър, която също живее в Хартуел, и Майкъл Съливан. В „Най-правилното нещо“ се разгръща историята на собственичката на книжарница Емили Сондърс, която пристига в Хартуел преди 9 години в търсене на нов живот, но намира приятелка в лицето на Джесика Лоусън, а Джак Девлин отчаяно иска да поправи взаимоотношенията си с нея…

Общото между всичките книги от поредицата е, че действието и героите са ситуирани в малкото градче Хартуел, както и горещите страсти, които се разпалват между различните двойки. С която и от тях да започнеш, няма да сбъркаш!

„Дъблин стрийт”

Поредицата „Дъблин Стрийт“ започва с едноименната книга, в която Джослин Бътлър се опитва да избяга от миналото си, заради което е затворила сърцето си за близки взаимоотношения със срещуположния пол. В опита си да избяга тя напуска САЩ и заминава за Шотландия. Всичко се преобръща, когато наема апартамент на Дъблин Стрийт. Така се среща със заможния предприемач Брейдън Кармайкъл. Той ѝ предлага неангажираща приятелска връзка, но зад предложението му се крият други помисли…

Поредността на книгите от „Дъблин Стрийт“ е следната:

Тук в тази поредица отново свързващото звено е местоположението – Шотландия. Макар че всяка книга се концентрира върху отделна двойка, някои от героите се срещат в повече от една книга. Отново е напълно възможно да започнеш поредицата от произволна книга, без да се загубиш в историята.

„Любов е Единбург”

„Любов в Единбург“ е допълнение към поредицата „Дъблин Стрийт“. Саманта Йънг предлага 4 новели, които са допълнение към вече познатите от предходните книги истории на героите.

Макар че някои хора твърдят, че всички любовни истории са еднакви, авторката ни предлага огромно разнообразие от връзки и взаимоотношения, за да опровергае тази теория.

До 31.07.2021 г. можеш да закупиш всички книги на Саманта Йънг с 20% отстъпка от нашия сайт!

А ти коя от книгите си хареса?

1 коментар

  1. Даниела
    Отговори

    Прочела съм абсолютно всички книги на Саманта Йънг ,които са излезли на българският пазар.Много я харесвам и с нетърпение очаквам следващата книга от нея.Успех на Вашето издателство:Сарафова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *