Летни книжни намаления

Летни книжни намаления

юли 30, 2021
Категория: Публикации
0 2175 0
Летни книжни намаления

Летни книжни намаления

Лятото е идеалното време за най-различни авантюри, но и отваря много време за четене! Независимо дали ще вземеш книгите с теб на лятната ти почивка, или ще прекараш някоя вечер в компанията на добра книга, най-важното е да има какво да четеш.

По този повод сме ти подготвили богата селекция от книги, които можеш да закупиш със специална отстъпка – вземи 3 книги и плати само 2!

Сигурни сме, че понякога изборът на следващото четиво може да е труден, затова сме ти подготвили няколко предложения за книги, които да прочетеш това лято.

Възползвай се от тези книжни намаления на нашия сайт от 03.08.2021г. до 10.08.2021г.!

Първото ни предложение за комбинация от 3 книги, които да вземеш, е свързано с книжни пътешествия.

Можеш да комбинираш книгите „Сама в Париж“ на Джоджо Мойс, „Яж, моли се и обичай“ на Елизабет Гилбърт и „Прокълнатите сестри от Тоскана“ на Лори Нелсън Шпилман и да се пренесеш до различни, екзотични или просто далечни дестинации.

Със „Сама в Париж“ ще се пренесеш в града на любовта – Париж, заедно с Нел, която организира романтична ваканция за двама… но се озовава там сама.

В „Яж, моли се и обичай“ ще проследиш една година от живота на Елизабет Гилбърт, която се отдава на пътувания в търсене на себе си. Тя прекарва първо 4 месеца в Рим, след това заминава за Индия и живее в ашрам, а накрая се озовава в Бали и открива щастието там.

С романа „Прокълнатите сестри от Тоскана“ ще отпътуваш към слънчева Италия и ще опиташ да развалиш старо семейно проклятие.

Второто ни предложение е за разгорещяващи романи, в случай, че високите летни температури не са ти достатъчни!

Можеш да комбинираш „365 дни“ на Бланка Липинска, „Падението на Леджънт“ на Мегън Марч и „Вишъс“ на Л. Дж. Шен, с които горещите страсти ще са гарантирани!

В „365 дни“ ще се забъркаш с италианската мафия и красивия Масимо Торичели, в „Падението на Леджънт“ ще гориш в ада заедно с Леджънт, побойника, влюбен в невинната Скарлет Прийст, а във „Вишъс“ ще попаднеш в лапите на красивия лъжец Вишъс, който винаги получава онова, което желае.

Ако ти се иска да преживееш някоя историческа битка това лято, пътешествието е възможно с помощта на литературата!

Обичаш ли исторически битки?

Впусни се в битка с персийците на страната на Атиняните в две от най-известните войни в историята – едната край Маратон, а другата при Термопилите с „Портите на Атина“ на Кон Игълдън.

Ако пък предпочиташ да се пренесеш в Древен Рим, направи го с „Пръв сред римляните“ на Колийн Маккълоу. Авторката на „Птиците умират сами“ умее да пише и увлекателни исторически романи!

В „Арена“ на Саймън Скароу можеш да се впуснеш в гладиаторски битки и да проследиш възхода на един гладиатор.

Четвъртото ни предложение е за романи, чрез които да изживееш нечии друг живот това лято!

Искал ли си някога да влезеш в обувките на някой исторически образ? Имаш възможността да го направиш с биографичните исторически романи.

„Войната на Хана“ на Джан Елайъсбърг ще те запознае с физичката Хана Вайс, Майката на атомната бомба, както я нарича самият Айнщайн.

Каролине Бернард в книгата си „Музата на Виена“ представя историята на една от най-възхитителните жени на миналия век. Алма Шиндлер-Малер-Гропиус-Верфел успява да завладее художници, писатели, композитори, архитекти… и цяла Виена.

Ако пък искаш да научиш малко повече за Коко Шанел и да разкриеш част от потайния ѝ живот, „Коко Шанел, кралицата на Париж“ на Памела Бинингс Юан разглежда период по време на Втората световна война, когато Коко се впуска в шпионска афера, за да постигне целите си.

В случай, че топлото време ти идва в повече, свали градусите със смразяващи трилъри!

Комбинирай „Денят на прасето“ на Джош Малерман, „Кестеновия човек“ на Сьорен Свайструп и „По-късно“ на Стивън Кинг и ще те побият смразяващи тръпки посред лято!

Джош Малерман е приготвил още един от своите фантастични трилъри, в които всичко е ужасно странно, но и страшно! В „Денят на прасето“ се озоваваме във ферма, контролирана от прасето Пърл. Оказва се, че Пърл има влияние не само над другите животни, но и над хората…

В „Кестеновия човек“ ще се сблъскаш със сериен убиец, чиито жертви са млади жени, а отличителният му знак е кестеново човече, което оставя на всяко местопрестъпление!

В стила на Стивън Кинг, в „По-късно“ ще откриеш както познатия фантастичен елемент, в лицето на момче, който има свръхестествени способности, така и ще се въвлечеш в преследването на убиец заедно с Джейми и една нюйоркска детективка.

Какви други комбинации можеш да направиш?

Това зависи изцяло от теб! Предложените тук варианти са само примерни. Имаш пълната свобода да избереш които и да е 3 (или повече) заглавия от подбраните книги в категорията. Безплатна ще е онази книга, която е с най-ниска стойност.

А ти кои книги си хареса?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *