5 неща, които може би не знаеш за Лиз Бурбо

5 неща, които може би не знаеш за Лиз Бурбо

март 8, 2024
Категория: Публикации
0 434 0
5 неща, които може би не знаеш за Лиз Бурбо

5 неща, които може би не знаеш за Лиз Бурбо

Всеки почитател на книгите за личностно развитие със сигурност е чувал за Лиз Бурбо. Нейните книги са помогнали на хиляди хора по света, а„Слушай своето тяло“ и „Петте рани, които пречат да бъдеш какъвто си“ влизат във всички бестселър класации.

Като световноизвестен специалист по личностно развитие Лиз Бурбо е позната на хиляди читатели. Писателската ѝ кариера започва през 1986 г., а днес е сред най-популярните автори в жанра.

Подбрахме 5 любопитни факта за нея, които може би не знаеш. Лиз Бурбо е автор на месеца в Orange и можеш да откриеш всички нейни книги с 20% отстъпка до края на март.

Започнала е кариерата си в продажбите

Лиз Бурбо започва кариерата си като специалист продажби в международна търговска компания през 1966 г. Бързо напредва професионално и става регионален мениджър. След 18 години практика става един от най-успешните мениджъри в Канада. През това време обучава над 40 хиляди души и им помага в бизнеса.

Лиз Бурбо, Слушай своето тяло

Създава собствена школа

През 1984 г. отваря първата си школа за личностно развитие – „Училището на Слушай своето тяло“. Школата предлага специализирани курсове за самоусъвършенстване и развитие.

През годините Лиз Бурбо е имала тежки моменти в бизнеса. Няколко пъти ѝ се е налагало да затвори своята школа, поради финансови причини, но е намирала сила и подкрепа, за да продължи напред.

Лиз Бурбо, Петте най-важни неща

Има собствена издателска къща

Тя създава собствена издателска къща през 1987 г., с името „Les Editions E.T.C“. Същата година издава и първата си книга – „Слушай своето тяло“. Успехът на книгите я превръща в един от най-разпознаваемите автори във френскоговорящите страни.

Лиз Бурбо е идвала в България

Лиз Бурбо ни е гостувала, за да изнесе един от най-известните си семинари. Посещението ѝ предизвиква огромен интерес, вследствие на който са организирани още два семинара с лекции, свързани с реализирането на потенциала и търсенето на успех.

Виж също: Шест биографични книги от и за вдъхновяващи личности

Лиз Бурбо, Петте рани

Семейството за нея е най-голямата ценност

Тя често включва истории от собствения си живот в книгите и лекциите си. Обича да говори за любовта със съпруга си, а по време на турнетата си, Лиз Бурбо пътува с цялото си семейство.

Ако искаш да промениш живота си и развиеш вътрешния си потенциал, потърси вдъхновение и съвети в нейните книги. Открий още вдъхновяващи и полезни книги в Orange.

Определям се като ентусиаст на тема книги, кино и кучета. Завършила съм книгоиздаване и реклама и се опитвам да съчетая най-доброто и от двата свята като маркетинг специалист за Orange.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *