Топли занимания за студени дни!

Топли занимания за студени дни!

ноември 19, 2018
Категория: Забавно, Публикации
0 1424 2
Топли занимания за студени дни!

Топли занимания за студени дни!

Много хора може би ще кажат, че предпочитат лятото пред есенните и зимни месеци, и че те сковават със студовете си доброто настроение. Ние обаче не сме съвсем съгласни 😉 

Есента е изпълнена с най-разнообразни цветове, дни и занимания. А бялата зима носи със себе си празничния дух, семейния уют и чувството за топъл дом. Ние нямаме нищо против да си останем вкъщи и да споделим спокойствието на дъждовния (или снежен) следобед с любим човек!

Вдъхновени от есенно-зимното настроение, подбрахме най-любимите ни развлечения и занимания, подходящи за дъждовни и снеговити дни или просто за спокоен уикенд вкъщи:

  •  Първото и най-важно обстоятелство със сигурност е да се настаним удобно и уютно, да се отпуснем с чаша ароматен чай и просто да се насладим на спокойствието, което ни заобикаля. От опит ще ви споделим, че най-вкусната и топла напитка е в най-сладурската чаша – а коя е тя ли? 😉 Всеки си има предпочитания, но сигурно всички ще се съгласим че ламата на Nici е всеобщ любимец! 🙂

chasha-lama-queen-4012390422641

  • С топло какао или ободряващ чай и с пухкави топли пантофки сме готови за най-спокойния и удобен следобед. Пантофките на Nici носят толкова много настроение и усмивки! Те са направо задължителни за всички вкъщи! 😉 

Със сладурското полярно мече Bignic, ще бъдете на топло и меко дори в най-мразовитите дни!

А пингвинчето Toddytom ще ви обгърне с весело настроение и ще се погрижи за комфорта и топлината ви и радостните мигове у дома!

  • Освен с весели разговори със скъпи хора, сигурен начин за повдигане наnastolna-igra-dixit-3558380041139-2настроението е една настолна игра, споделена с много смях и шеги! Любимата на всички Dixit ще ви пренесе във вълшебните си светове и ще ви откъсне от реалността поне за малко! Няма по-красив начин да пуснеш въображението си на воля, от играта Dixit!

Разбира се, нали не сте забравили за специалното юбилейно разширение Dixit! Деветото разширение на настолната игра е изработено по случай 10-тата годишнина от създаването на играта! Очакват ви нови 84 карти и приключения, с които да се потопите във вълнуващата атмосфера на Dixit!

  • Класиката в настолните игри за малки и големи си остава пъзелът! 🙂

Предизвикателствоpazel-heye-ot-1000-chasti-lilii-4001689298197 и удоволствие за всички вкъщи, а красивата наредена илюстрация след вложения труд заслужава да бъде окачена на стената, за да ѝ се радваме! 🙂

Още много прекрасни пъзели сме ви приготвили тук 😉

  • За всяко хоби и всеки интерес, всяка съботна активност, има специален Moleskine от серията Passion Journals, посветен изцяло на любимите ни занимания!

За отдадените на добрата храна сред вас – този Moleskine Passion Recipe Journal е новият ви най-добър приятел и верен помощник в кулинарните завоевания!

  • А ако обичате да посвещавате време на здравословния начин на живот, ще останете очаровани от незаменимия Moleskine Passion Wellness Journal, с чиято помощ ще можете да отбелязвате, напомняте и записвате всеки детайл от ежедневието си!

 

Все пак през декември предстоят големите празници, за които всички знаем, че ни хващат неподготвени в този аспект 😀  Този път обаче имаме неотменима помощ в начинанието ни да влезем във форма след празничните угощения! 😀 

И така, споделихме с вас нашите любими предложения за добро настроение и топли и забавни игри и занимания през студените есенни и зимни месеци! Надяваме се те да ви донесат много радост и усмивки, споделени с близки хора!

Пожелаваме ви най-светлите и засмени есенни пъстри и снежнобели дни!

До скоро! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *