Taschen Basic Art

Taschen Basic Art

декември 30, 2016
Категория: Публикации, Ревюта
0 3551 3
Taschen Basic Art

Taschen Basic Art

Книгите на Taschen са познати на ценителите на изкуство, дизайн и мода с изисканото си оформление, ценната информация, която предлагат, и редовното обновяване на сериите си. У нас една от най-обичаните е серията Taschen Basic Art, която започва своето съществуване още през 1985 година с книга за Пикасо. Днес, 200 книги по-късно, тя е символ на перфектоното съчетание между илюстрации и текст. Неслучайно Taschen Basic Art се превръща в най-продаваната поредица за изкуство, архитектура и дизайн.

images (1) images

Всяко едно от заглавията в колекцията предоставя ясна и систематизирана информация за значим художник, дизайнер или архитект. В няколко случая дори за цели течения в изкуството. Обичате Салвадор Дали и искате да научите повече за картините му? Винаги сте искали да се потопите повече в света на Фрида Кало? А може би ви привличат произведенията на Моне? Разгледайте предложенията ни в нашия онлайн магазин и преценете коя е вашата книга!

art_klimt_ba_gb_3d_49201_1506191450_id_975170 images (2)

Сега колекцията Taschen Basic Art е и с нов, изчистен дизайн в чест на 30-годишнината й. Преди години изданията бяха във формат А4, но днес те са една идея по-малки и удобни за носене, подреждане в библиотеката и за четене. Твърдите корици са задължителни, разбира се. Колекционерският дух на любителите се пробужда бързо, защото тези книги са наистина ценни и красиви.

Започнете своята арт колекция още сега! Разгледайте цялата поредица в сайта ни и се възползвайте от специалното ни предложениепоръчвате онлайн 3 книги от поредицата и плащате само 2.*

Но изненадите не свършват до тук. Във вашата пратка, заедно с книгите, ще получите и специален ваучер с промо код за отстъпка. Той ви дава правото да закупите избрана от вас книга от колекцията Taschen  Basic Art с 20% отстъпка през целия месец февруари.

Започнете Новата година с нова колекция – Taschen Basic Art!

*Предложението важи само за онлайн покупки до 31.01.2017 година.

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *