Moleskine Smart Writing Set вече в Orange center

Moleskine Smart Writing Set вече в Orange center

януари 5, 2017
Категория: Забавно, Знаете ли, че ..., Публикации
0 5583 2
Moleskine Smart Writing Set вече в Orange center

Moleskine Smart Writing Set вече в Orange center

Moleskine Smart Writing Set вече е в Orange center! Легендарният начин на писане се среща с най-новия начин за споделяне и организиране на съдържание

Дигиталният свят е неизменна част от нашето ежедневие. Въпреки че огромна част от хората предпочитат писането на хартия, Moleskine знае, че трябва да вземе активно участие, за да отговори на нови потребности.

Moleskine Smart Writing е иновативният комплект, който е създаден да запълни празнината между доброто старо писане и новите смарт технологии.

smart-writing-set

Как се случва това?

Новият Moleskine Smart Writing Set  е система от 3 обекта – специален „хартиен таблет“ (Paper Tablet), смарт химикалка (Smart Pen+) и специално приложение за Android и iOS, което ви дава възможността да редактирате и споделяте онлайн това, което създавате на хартия в реално време, без да е нужно да правите снимки, да качвате файлове или да сканирате документи.

SWS_Android

Специално проектираният бележник силно напомня на класически тефтер Moleskine, но иновативният му дизайн с издължени заоблени краища го превръща в същински „хартиен таблет”.

paper-tablet

 

Заедно със смарт химикалката Smart Pen+ вашите записки, скици и рисунки на мига напускат пределите на хартиените страници и отпътуват към екрана на вашия смартфон, таблет или компютър.

С Moleskine Smart Writing Set можете да водите записки по време на среща и да ги изпратите в реално време до останалите членове на екипа под фромата на PDF файл. Достатъчно е само да селектирате иконката в горния ъгъл на страницата.

Скицирайте своите идеи и ги изпратете под формата на презентация, векторно изображение или текстови файл. 

Тефтерът (Paper tablet) разполага с познатите класически характеристики на всеки Moleskine:

  • заоблени ъгли
  • влагоустойчиви корици
  • еластична придържаща лента
  • хартията в цвят „слонова кост“

Това, което го отличава (освен дизайна), е използваната хартия. Тя разполага с новата и невидима технология NCode™ от Neolab — дигитализирана система от микроточки по повърхността на хартията, които разпознават нанесеното върху листа и го пренасят в избраното устройство.

Смарт химикалката Pen+ представлява алуминиева химикалка със скрита микро камера, използваща стандартен мини пълнител с черно мастило.

SWS-video_6

Микро камерата проследява потребителските движения и ги пренася от хартията на избрано от устройство – смартфон, таблет, компютър.

Приложението Moleskine Notes

description_image3

Moleskine Notes App е перфектното допълнение към вашия „хартиен таблет“. Тук е мястото, където можете да съхранявате, откривате, редактирате и споделяте всички свои дигитализирани записки, както и да използвате различни цветове, за да подчертаете ключови идеи или да коригирате грешка.

Можете да синхронизирате вашия тефтер с Google Drive и Evernote като така ще бъдете сигурни, че вашите идеи и документи ще бъдат винаги свързани и достъпни, само на един клик разстояние.

Moleskine бива създаден в чест на мислителите, художниците и писателите от миналото, които са  създавали своите творби на крак в бързината, докато са на улицата или иначе казано – навсякъде, където музата ги е посещавала. В духа на това наследство Moleskine Smart Writing Set е създаден за днешните креативни личности, научни работници, дизайнери и студенти, които искат да продължат да развиват своите идеи на хартия, но също така и да бъдат активни участници в динамично развиващия се дигитален свят.

Открийте Moleskine Smart Writing Set в Orange center тук.

Снимки: www.moleskine.com

 

, , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *