Стратегически настолни игри за дългите дъждовни дни

Стратегически настолни игри за дългите дъждовни дни

октомври 15, 2021
Категория: Публикации
0 445 0
Стратегически настолни игри за дългите дъждовни дни

Стратегически настолни игри за дългите дъждовни дни

Омръзнаха ли ти дългите дъждовни дни, които сякаш са безкрайни и значително ограничават възможностите за развлечения? Не се притеснявай, винаги можеш да се обърнеш към настолните игри, за да изпълниш няколко часа със забавления.

Понякога обаче настолните игри могат да отнемат дълги часове и изискват много стратегическо планиране. Ако си готов да се отдадеш на съсредоточена игра, подготвили сме ти едни от най-продължителните стратегически настолни игри, с които да запълниш дъждовните дни.

До 17.10.21 г. можеш да ги вземеш с гарантирана 15% отстъпка и с до 35% екслузивни намаленияонлайн от нашия сайт.

Тераформирай Марс

„Тераформирай Марс“

С „Тераформирай Марс“ автоматично ще се прехвърлиш в 2400-та година, когато човечеството най-после започва да се устройва за живот на Марс. Планетата обаче е все така негостоприемна и са необходими някои действия, които да я направят по-благоприятна за живеене.

Световното правителство подпомага всяка организация, която е решила да се занимава с облагородяването на Марс. Тъкмо това финансиране кара гигантски корпорации да се конкурират помежду си, за да получат най-голямо влияние.

„Игрално поле на Тераформирай Марс“

Всеки играч тук влиза в ролята на различна корпорация. На всеки рунд играчите получават карти с различни проекти, които трябва да движат и които ще им донесат повече  точки и престиж. Но опитомяването на Червената планета изисква много време и ресурси, съответно и играта може да се проточи доста дълго време…


Език

Български

Брой играчи

1-5

Продължителност

90 мин.

Препоръчителна възраст

12+ години

Игра на тронове

„Игра на тронове“

Базирана на оригиналната поредица „Игра на тронове“ на Дж. Р. Р. Мартин, играта е подходяща за всички фенове, които биха искали да се пренесат за още малко време във Вестерос.

В тази игра всеки от играчите оглавява по един от Великите Домове и най-голямата му цел е да завладее Железния трон, заради което трябва да се впусне в епична битка с останалите домове.

„Игрално поле на Игра на тронове“

Подобно на събитията и героите от книгите и познатия сериал, и тук играчите трябва да покажат сериозно стратегическо планиране, да направят няколко дипломатически интриги и внимателно да придвижват войските си към крайната цел. А битките с врага може да са непредсказуеми!


Език

Български

Брой играчи

3-6 +

Продължителност

120-180 мин.

Препоръчителна възраст
16+

Битката за Балканите – Ерата на Калоян

„Битката за Балканите – Ерата на Калоян“

В тази битка за Балканите пет държави влизат в яростно съревнование, а най-голямата награда е завладяването на полуострова. Една от петте държави може да се превърне в империя, владееща останалите, а четири ще бъдат покорени.

Това е първата настолна игра, базирана на реални исторически събития от българската история. Тя се съсредоточава в началото на XIII в., когато кръстоносците основават Латинската империя на Балканите, Византия е разбита на две части – Никея и Епир, флотилиите на Венеция приближават полуострова и се опитват да го завладеят, а цар Калоян – в България призовава воините си на битка, усетил удобен момент да наложи властта си.

„Игрално поле на битката за Балканите“

Всяко разиграване в играта е уникално и се определя от различна поредица карти. Допълнително към това, всеки от играчите представлява една от петте страни в конфликта и има различни привилегии.


Език

Български

Брой играчи


2-5

Продължителност

60 – 180 мин.

Препоръчителна възраст

12+ години

Баталия: Сътворяване

„Баталия: Сътворяване“

Баталия е страната на Слънчевия Оракул, всемогъщ монумент от древността, който умее да разкрива цялата ти съдба, стига да го попиташ в подходящ момент… но може и само да те обърква, посочвайки ти единствено трънливия път, през който трябва да преминеш.

В тази игра четири народа представляват четири стихии, които се борят за надмощие над Баталия, но от играчите зависи дали ще се обърнат едни срещу други, или ще си взаимодействат по най-различни начини, за да постигнат желаната цел.

„Игрално поле на Баталия: Сътворение“

Тук играчите трябва да се стремят към съставянето на най-силното тесте, което ще им помогне при развитието на градовете, инфраструктурата, създаването на ценни артефакти и всичко останало, необходимо им, за да се превърнат във владетели на Баталия.


Език

английски / български

Играчи

2-4

Продължителност

45 мин. на играч

Препоръчителна възраст

12+ години

Възползвай се от нашето предложение и вземи тези и много други настолни игри с гарантирана 15% отстъпка във всичките ни физически магазини и с ексклузивни намаления до 35% онлайн до 17.10.21 г.

С коя игра ще разнообразиш дъждовните дни?

, , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *