Поеми на пътуване през световете с книги фентъзи и фантастика

Поеми на пътуване през световете с книги фентъзи и фантастика

октомври 12, 2021
Категория: Публикации
0 711 0
Поеми на пътуване през световете с книги фентъзи и фантастика

Поеми на пътуване през световете с книги фентъзи и фантастика

Ако ти се пътува, но времето или други обстоятелства те възпрепятстват, винаги можеш да се обърнеш към книгите! Те са най-евтиния билет към всички дестинации, за които би могъл да си помислиш, а дори и такива, които се намират отвъд въображението ти.

С книгите можеш да пътуваш както в настоящето, така и в миналото, в космоса и дори в напълно измислени светове, изпълнени с чудновати създания!

До 17.10.21 г. можеш да закупиш 4 книги на цената на 3 от жанровете фентъзи и фантастика и да си осигуриш билет за невъобразими приключения. Ако се чудиш какво да избереш, ето няколко предложения от нас:

Поредица „Мъглороден

„Мъглороден, книга 1: Последната империя“

Благодарение на Брандън Сандърсън можеш да се отправиш на епично приключение в земя, превърнала се в пустиня от пепел и мъгли, управлявана от лорд Владетеля. А един благородник и едно момиче от улицата, владеещо изкуството на магията, ще организират въстание в опит да свалят богоподобния си император.

Това е свят на магия, битки и необичайни способности. Отпътувай към света на мъглородените, като вземеш цялата поредица от 5 книги.

Поредица „Домът на мис Перигрин за чудати деца

„Домът на мис Перигрин за чудати деца“

„Домът на мис Перигрин за чудати деца“ ще те отведе до самотен Уелски остров в компанията на Джейкъб, който открива изоставена сграда, била някога дом за сираци, и съвсем скоро започва да разкрива тайните ѝ.

Той открива, че децата от дома са все още живи и не просто имат способности, които ги правят странни за останалите хора, а могат дори да са опасни за външния свят.

Никой не знае за тяхното съществуване, защото пазителката им ги крие с магия и не позволява да бъдат наранени от външния свят… или те да използват силите си в него.

Вземи цялата поредица сега и с отстъпка.

Поредица „Вещерът

„Вещерът, книга 1: Последното желание“

Впусни се в приключение заедно с вещера Гералт от Ривия, познат още като Белия вълк, чиято работа е да убива чудовища. Той е един от последните представители на вида си и работи като наемник срещу заплащане.

Границата между хората и чудовищата обаче често се размива и работата му става особено сложна, когато в нея се намесва и съвестта. Така Гералт започва да следва своя кодекс и да действа според личната си преценка за добро и зло.

Всички 8 книги можеш да вземеш като част от промоцията 4 книги на цената на 3.

„Огън и кръв“

„Огън и кръв“

Може и все още да очакваме шестата част от поредицата „Игра на тронове“ от Джордж Р. Р. Мартин, но за сметка на това имаме първа част от предисторията. Ако все още не си я прочел, добре е да го направиш преди излизането на сериала House of the Dragon.

В тази история на преден план е домът Таргариен. 300 години преди събитията в „Игра на тронове“ домът е могъщ, а драконите владеят света.

Книгата е съставена от различни истории за владетелите Таргариен, като започва именно с Егон Завоевателя и създаването на прочутия Железен трон.

„Къщата в лазурното море“

„Къщата в лазурното море“

В една къща живее самотен четиридесет годишен мъж със своята котка. И всичко в живота му е нормално, докато един ден получава неочаквана задача от по-висше ниво в Службата за контрол над магическата младеж, в която работи.

Назначението му е строго секретно – той трябва да отпътува до сиропиталището на о-в Марсий, в което живеят шест опасни деца. Неговата задача е да установи дали са способни да докарат края на света, но вместо това открива… семейство на най-неочакваното място.

„Кошмари и съновидения“

„Кошмари и съновидения“

В това допълнено издание на сборника с разкази „Кошмари и съновидения“ се радваме на нов, по-добър превод на вече познатите произведения.

Тук Стивън Кинг ни отвежда до кошмарни сънища, които не са сън, запознава ни с прилепи и зомбита и един куп други страшни места и герои.

Както обаче феновете на Кинг добре знаят, той не е просто автор на хоръри. Историите му са много повече за хората и за човешкото, което понякога може да се изроди в нещо зло и свръхестествено.

„Архив на малцината, родени в космоса“

„Архив на малцината, родени в космоса“

В едно далечно бъдеще всички хора най-после са напуснали Земята и човечеството тъкмо е било прието в галактическата общност. Част от заселниците обаче никога няма да се почувстват съвсем на мястото си там.

Някои се опасяват, че живота, който са градили, е застрашен от новите попълнения. А съвсем скоро една катастрофа заплашва сериозно и без друго крехката общност, което от своя страна води до много последващи въпроси за живота в космоса.

В периода 07.10. до 17.10.21 г. можеш да закупиш тези и много други книги от жанровете фентъзи и фантастика – всяка четвърта книга ще бъде безплатна! Отправи се на неочаквани пътешествия, независимо от времето и обстоятелствата.

А ти кои книги хареса?

, , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *