Стан представя

Стан представя „Невидим“ в Сердика Център!

юни 15, 2017
Категория: Публикации, Събития
0 2369 1
Стан представя „Невидим“ в Сердика Център!

Стан представя „Невидим“ в Сердика Център!

Хей, знаете ли коя е една от НАЙ-търсените книги за изминалия месец? „Невидим“ на Стан! Понеже интересът към нея е толкова голям, а и знам, че има стотици желаещи да се срещнат на живо със Станислав Койчев. Това може да се случи на 17 юни (събота) в Сердика Център от 11 часа на голямата ротонда. Гостите могат да се снимат със Стан, да си купят „Невидим“ и да получат автограф върху нея.

Orange Center с удоволствие подкрепя събитието и кани сърдечно всички фенове на ютюбъра да се присъединят!

nevidim-9789542720294 Станислав Койчев, по-известен като Стан, е на 24 години. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност Икономика и мениджмънт, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати. Определя се като крайно откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет. Първото му видео е качено на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г. В момента влогърът може да се похвали с над 140 000 последователи и над милион гледания на видеата му месечно.

 

СТАН В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

YouTube: https://www.youtube.com/user/instantfreaks

Instagram: https://www.instagram.com/instantfreaks/

Facebook: https://www.facebook.com/instantfreaks/

Twitter: https://twitter.com/instantfreaks

 

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *