Expedition Natur – приключения сред природата

Expedition Natur – приключения сред природата

юни 16, 2017
Категория: Забавно, Знаете ли, че..., Идеи
0 1700 0
Expedition Natur – приключения сред природата

Expedition Natur – приключения сред природата

Хубавото време е чудесен повод да покажем на децата, че сред природата може да бъде много интересно и забавно. Днес ще ви разкажем за невероятната серия Expedition Natur, която е разработена специално за всички малки откриватели, готови за приключения на открито.

В природата можем да открием хиляди вълнуващи неща – вековни дървета, пъстри цветя, работливи мравки, срамежливи животни и още куп други. Да изследва света и да научава нови факти е присъщо за всяко дете, а най-хубавото е, че е може да се случва на най различни места – в парка, на двора, на излет в планината.

Expedition-natur-collection

Серията Expedition Natur се състои както от основните принадлежности за къмпинг и разходка сред природата, така и от занимателни пособия, които помагат на децата да научават повече за околната среда и да придобиват нови умения.
Всеки малък пътешественик се нуждае от фенер, прибори за хранене, чаша, постелка за отдих или извършване на важни занимания… като изследване на буболечки например. 🙂 

И като стана въпрос за буболечки, серията предлага специални кутиите за изследване на насекоми, снабдени със специални лупи, които помагат за изучаване на всеки детайл.
kutii-za-nasekomi-expedition-natur

Колко хубаво и забавно е навън сред природата, нали?

Открийте цялата серия Expedition Natur тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *