Шест романа, които да вземеш със себе си по време на лятната почивка

Шест романа, които да вземеш със себе си по време на лятната почивка

май 30, 2022
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 423 1
Шест романа, които да вземеш със себе си по време на лятната почивка

Шест романа, които да вземеш със себе си по време на лятната почивка

Планира ли вече къде да прекараш почивката това лято? А избра ли коя книга ще вземеш със себе си за повода?

За щастие, точно на прага на лятото в Orange center се провежда Книжен фестивал, по време на който можеш да се възползваш от отстъпки до 50% на множество книги. Избирай сред предложенията ни за романтични романи и открий този, който пробужда най-силни чувства у теб.

За да ти помогнем по време на избора, сме събрали на едно място няколко интригуващи предложения от жанра.

Любов на релси, Лорейн Браун

Любов на релси, Лорейн Браун

Всичко е наред в една връзка, когато двамата партньори са се отправили в една и съща посока. А какво става, когато влакът, с който пътуват, неочаквано ги раздели?

Хана и Сай се отправят към Париж напълно сигурни, че връзката им е точно това, за което са си мечтали. Но на път към Града на влюбените една любов може да разцъфне, а друга може да срещне своя край. Ще повлияе ли на връзката им намесата на Лео и какъв ще бъде изборът на Хана?

Жега, Силвия Дей

Жега, Силвия Дей

Малко крими, малко романтика и много жега в една книга. Потопи се в романа на Силвия Дей, предлагащ точно това настроение, което очакваме през лятото.

Впусни се в търсенето на отговора кой е подпалвачът, който Джаред Камерън е изпратен да залови, и до какво ще доведат пожарите във връзката на шерифа с Дарси Майкълс.Хотел „Фланаганс“, Оса Хелберг

Хотел „Фланаганс“, Оса Хелберг

Какви черти трябва да включва книгата ти за плажа? Да има интересен сюжет с поне малко интрига. Да включва главна героиня с вдъхновяваща история. Действието да се развива бързо, примамвайки те да прочетеш цялата книга на един дъх. „Хотел „Фланаганс“ изпълнява всички тези изисквания.

Това е една интригуваща история за собственичката на хотела, който винаги е гореща точка в Лондон – жена, която е на пътешествие към истинското си аз. Отпътувайте заедно с нея в романа от Оса Хелберг.

Да се срещнем във Венеция,Барбара Ханей

Да се срещнем във Венеция, Барбара Ханей

Барбара Ханей ни кани да се срещнем във Венеция, но под различни обстоятелства. Вместо книга за някой горещ романс в Италия тя предлага четиво за историята на семейство, което пази много тайни помежду си.

Под лъчите на адриатическото слънце всеки от героите има за цел да скрие своята истина, но и да открие себе си. Един разпадащ се брак, една провалена актьорска кариера и едно момиче, което ще направи всичко, за да избегне старта на университетския си живот. Всички тези житейски истории на хора, събрани в името на майка, която е решена да почете паметта на покойния си съпруг. Вместо това да се случи обаче всички ще разкрият нещо неочаквано за бащата в семейството.

Има ли все още секс в града, Кандис Бушнел

Има ли все още секс в града, Кандис Бушнел

Това не е роман за Кари, Миранда, Шарлот и Саманта. Това е роман от и за истинската жена, която стои зад техните истории, описващ реалните случки, пред които се изправят жените на 60 години в търсене на любовта.

Макар и тази книга да не включва четворката нюйоркчанки, сред нейните редове ще откриеш множество познати черти на техните характери. Написана с очаквания от Кандис Бушнел дързък подход, примесен с доза хумор, „Има ли все още секс в града“ е точната книга, от която имаш нужда през лятото.

Сред лимоновите дръвчета, Надя Маркс

Сред лимоновите дръвчета, Надя Маркс

Ако търсиш книга, която да те докосне по същия начин като „Яж, моли се и обичай“, Надя Маркс е подготвила романа, от който имаш нужда. Това е история, която ще те научи как се обича по гръцки и как можеш да откриеш себе си отново дори след разочарованията и трудностите.

Прочети за Ана, която след провала на брака си, се опитва да се върне към корените си само за да разкрие голяма семейна тайна. Какво ще се случи в страната, в която се носи мирисът на жасмин и лимонови дръвчета?

Това са само част от всички романи, между които можеш да избираш по време на Книжния фестивал в Orange center. До 6 юни те очакват неустоими предложения с до 50% отстъпка. Възползвай се и се подготви за едно незабравимо лято.

,

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *