Романтична Коледа с любовни романи

Романтична Коледа с любовни романи

декември 12, 2022
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 974 0
Романтична Коледа с любовни романи

Романтична Коледа с любовни романи

Коледа е време за щастие, за споделени моменти, подаръци и за любов. Но и за любовни романи.

Ако и ти обичаш да прекарваш свободното време около празниците с книга, носеща в себе си магията на Коледа, но и на любовта, то тогава имаме няколко предложения за заглавия, които ще ти допаднат.

Зимна улица, Елин Хилдебранд

В хотел „Зимна улица“ – мястото, което хората посещават, ако искат да си подарят перфектната почивка – гостите са посрещнати от перфектното семейство на Кели Куин.

Зимна улица, Елин Хилдебранд

Но понеже перфектните неща, никога не са наистина перфектни, в това семейство има множество тайни. Започвайки от изневярата на съпругата на Кели с Дядо Коледа. Или по-точно с най-добрия приятел на хотелския управител.

Виж още: Топ 15 идеи за подаръци за нея

Разкриването на нейната тайна е само първото препятствие пред коледата на семейство Куин. Любовен триъгълник, неочаквана бременност, престъпления, малък пожар и немалко шотове уиски. Истинско чудо ще е нужно, за да бъде спасена Коледа в Зимна улица“.

Коледа край камината, Джени Хейл

Има хора, които обичат Коледа, и има хора, които имат нужда от малко магия, за да я обикнат. Лайла от „Коледа край каминатапопада сред вторите.

Коледа край камината, Джени Хейл

След като е загубила родителите си, месецът на празниците е един от най-самотните периоди от годината за нея. Но почивка, първоначално започнала катастрофално в едно безлюдно градче със занемарени вили, ѝ дава възможност за ново начало.

Прочети за срещата ѝ с Тео, за коледната магия и за емоцията от това да споделиш чаша горещ ябълков сайдер край камината.

Зимна ванилия, Мануела Инуса

Една история за любов, сладка като ванилия, и романтична като разходка в снега.

Сесилия се грижи за своята ферма за ванилия с такава отдаденост, че не ѝ остава никакво време за близките ѝ или за търсене на любовта. Но този път любовта сама ще почука на вратата ѝ.

Зимна ванилия, Мануела Инуса

Когато репортажът за специалните свойства на нейната ванилия е излъчен, той привлича вниманието на много хора. Сред тях е и
Ричард Банкс, собственик на луксозен хотел на езерото Тахо. А още от първия поглед той знае, че е готов на всичко, за да се срещне със Сесилия. Дори да организира сложен план със семинар за подправки.

Виж още: 12 романа, с които да се запасиш за зимата

А всичко това е само началото. Също кактоЗимна ванилия е само началото на поредицата „Калифорнийски мечти“.

Всичко, което искам за Коледа, Уенди Лоджия

Списъкът с препоръки за коледни любовни романи нямаше да е завършен, ако в него не присъстваше поне една история за любовен триъгълник.

Всичко, което искам за Коледа, Уенди Лоджия

Но освен история за двама мъже, борещи се за сърцето на една жена, Всичко, което искам за Коледа е и роман за онези читатели, които не спират да вярват в празничната магия.

В центъра на сюжета стои Бейли Бригс – жената, която повече от всеки обича коледния дух. Но дали магията на празника ще бъде достатъчна, за да открие отговора на дилемата в сърцето ѝ?

Малкият хотел в Исландия, Джули Каплин

Потопи се в книгата от авторката на някои от най-популярните любовни романи в момента като „Малкото кафене в Копенхаген“, „Малката пекарна в Бруклин“ и „Малката сладкарница в Париж“ – Джули Каплин.

Малкият хотел в Исландия, Джули Каплин

ВМалкият хотел в ИсландияЛюси приема работата в хотел в Исландия, без да предполага в какво се забърква. Но е решена да го превърне в най-романтичното място за почивка, дори и в нейния живот да няма място за романтика.

Но понякога съдбата намира начин да те изненада. Особено ако коледната изненада идва под формата на висок шотландец с топли тъмни очи.

Виж още: 6 идеи за коледна декорация за читатели

Коледа завинаги, Карън Шейлър

Любовните романи са по-сладки, когато можеш да им се насладиш с всички сетива. Затова и в тази книга коледното вълшебство е допълнено от рецепти за сладки в духа на празника.

В „Коледа завинаги“ се срещаме с Райли Рейнолдсписател, който не вярва в Коледа, но трябва да напише първия си коледен роман, за да спаси кариерата си. Но това не е единственото изпитание, пред което е изправена. В опит да задържи интереса на читателите към себе си Райли споделя в интервю, че всички нейни книги са вдъхновени от една голяма любов.

Не би могла да предположи обаче, че и тримата ѝ бивши партньори ще помислят, че тя говори за тях. Всички те са готови да направят всичко, за да си я върнат обратно. А Райли ще е принудена да изживее своята коледна любовна история. Но с кого?

Коледа завинаги, Карън Шейлър

Направи си един специален подарък с онези любовни романи, които събират всички щастливи емоции на Коледа в едно. Избра ли с кой от тях ще започнеш?

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *