Представяне на

Представяне на „Революция на обречените“

юни 30, 2014
Категория: Събития
0 1695 12
Представяне на „Революция на обречените“

Представяне на „Революция на обречените“

Този четвъртък ( 3-ти юни) Orange Books Cafe за пореден път има удоволствието да представи млад български автор. „Революция на обречените“ е втората книга на едва 23-годишния Йордан Лозанов и първата, излязла под крилото на издателство Ера. Специален гост на представянето ще бъде популярният български поет, писател и сценарист Калин Терзийски.

Само на двайсет и три години, Йордан Лозанов е необичайно зрял и разгадава интуитивно човешката природа. Той е талантлив автор от новото поколение и неговите послания отекват отвъд териториалните граници.

„Революция на обречените“ е колекция от разкази – тъжни и трогателни, стоплящи и вбесяващи, които няма да ви оставят безразлични. Героите в тях могат да предизвикат умиление, но и да разпалят гнева ви. Tе се разкайват за погрешния си избор, борят се за по-добър живот – обичат, мразят, боли ги. Но понякога са просто обречени, защото животът не е справедлив и никой не е обещавал непременна победа.

Историите на Йордан Лозанов сякаш стискат в юмрук сърцето и оставят трайна следа в съзнаниетони. За разлика от много захаросани измислици, които заблуждават с измамния си чар, последван от неизбежното разочарование.

Ще ви очакваме в Orange Books Cafe на ул. Граф Игнатиев №18 на 03.07.2014 г. от 18.30 часа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *