Представяне на

Представяне на „Двойственият език в медиите“

март 21, 2017
Категория: Събития
0 1917 0
Представяне на „Двойственият език в медиите“

Представяне на „Двойственият език в медиите“

Издателство Просвета и Orange Center имат удоволствието да ви поканят на представянето на книгата „Двойственият език в медиите – езикът на политическата коректност vs езика на омразата“ от Андреана Евтимова. Събитието ще се състои на 23 март от 18 часа в кафе-книжарница Orange Books Cafe, която се намира на ул. Граф Игнатиев 18, ет4.

Андреана Ефтимова e доктор по общо и сравнително езикознание (психолингвистика) (2000) и доктор на науките по обществени комуникации и информационни науки (2016). Доцент във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Автор е на няколко монографии, сред които „Невербалната комуникация в телевизията” (2002), „Невербалната комуникация: медии и медиатори” (2011) и „Есето в академичната и журналистическата практика” (2011), както и на учебника „Медиен език и стил: теория и съвременни практики” (2014).

 

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *