Колекция Happy List

Колекция Happy List

март 15, 2017
Категория: Забавно, Идеи, Публикации
0 3459 0
Колекция Happy List

Колекция Happy List

Днес ще ви представим очарователната колекция Happy List – за щастливи момичета, които държат да организират всичко със стил и по свой вкус.

Още от пръв поглед синьо-зелената гама на продуктите навява усещането за пролетна свежест, а розовите акценти силно ни напомнят на цъфналите цветове. Малките симпатични детайли – цветя, колело, порцеланова чашка, модни аксесоари – пленяват сърцето на всяко момиче и тази колекция бързо влиза в списъка с желани подаръци.

В колекцията са включени две чанти, голяма и малка,  за да изберете според своите нужди и ангажименти.

Untitled-1

Комплектът от два несесера е чудесен вариант както за път, така и за ежедневна организация. С тяхна помощ лесно можете да подредите лични принадлежности или канцеларски материали.

Идва ред и на организацията на бюрото. От тази серия ще откриете комплект от три метални кутийки, удобна папка с ластик и тайна кутия в комплект с тефтер. Кутията можете да ползвате за съхранението на всички малки аксесоари, които не искате да излагате на показ върху своето бюро.

2

Воденето на записки също е истинско удоволствие с колекцията Happy List. Тетрадката със спирала е перфектен избор за училище, а комплектът от две химикалки е перфектното допълнение към нея.

3

Списъкът със задачи, покупки или пък рецепти също може да бъде един прекрасен аксесоар за хладилник с новия тефтер с магнит.

И като за финал ви представяме един страхотен комплект от тефтер, химикалка и тиксо, отново с подобаващ десен и закачливи момичешки детайли. 

komplekt-tefter-s-himikalka-i-tikso-happy-list

 

Открийте цялата колекция Happy List в онлайн магазин Orange center тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *