Подготвени като истински отличници с Maped

Подготвени като истински отличници с Maped

септември 14, 2016
Категория: Забавно, Публикации
0 2402 0
Подготвени като истински отличници с Maped

Подготвени като истински отличници с Maped

Няколко седмици подред ви представяхме страхотните иновативни продукти Maped, за да сте подготвени като истински отличници за новата учебна година


Днес, ден преди старта на учебната година, ви гарантираме истинско забавление с Maped. Ако случайно сте пропуснали забавните и иновативни продукти за училище, които ви представихме до тук, можете лесно да наваксате с материала:

Седмица преди старта на учебната година е по-забавно с Maped

Maped – 2 седмици преди старта на учебната година

Maped – любим помощник в училище

Знаем, че нямате търпение, затова пристъпваме към последната порция училищни помощници от Maped.

Химикалки Twin Tip

twin_tips2

Представяме ви първата по рода си многоцветна двустранна химикалка. Тя разполага със супер удобен захват от двете страни. С Maped Twin Tip няма ограничения, просто изберете с кой цвят искате да пишете и бързо превключете на него!

Twin Tip се предлагат в разнообразни цветове, които да отговарят напълно на стила на учениците.

 

Острилка Clean

131112WB_insta

Maped се грижи за нововъведенията, за да може вие да се концентрирате върху съществената част от творческия и учебен процес. Забравете за бъркотията от стърготини в несесера, които изпадат от острилките. С Maped Clean чисто и просто моливите са подострени перфектно а остатъка се събира в контейнерче с предпазно капаче, което се отваря и затваря автоматично чрез натиска на молива.

 

Като за финал днес ще ви представим нещо забавно и различно, с което да вдъхнете живот на рисунките – приложенията на Maped за смартфон и таблет.

MEA_App-Jungle_4

Оцветете магическите летящи машини на любопитното лисиче Лео с истински флумастери, уловете ги с приложенията и се впуснете в приключения в джунглата, планините и окена, търсейки дивите животни и малките герои, които се крият там!

С образователните приложения за Android и iPhone, децата помагат на любопитното лисиче Лео да съживи летящите си машини. Те предлагат едно цялостно преживяване, чрез което децата оцветявайки изразяват своята креативност и умения. То включва и лесна и забавна употреба на дисплея на таблета или смартфона.

Магията работи: оцветените картини оживяват чрез приложението. Тогава децата се отправят на пътешествие, за да открият обитателите на дивата природа. Една истинска игра на криеница в реално време, която развива уменията за наблюдение и внимание.

Вижте с очите си как работи магията:

 

Забавлението с Maped не спира до тук. Още куп други полезни училищни принадлежности Maped ще откриете във всички магазини Orange center, както и онлайн тук >>

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *