Maped – 2 седмици преди старта на учебната година

Maped – 2 седмици преди старта на учебната година

август 31, 2016
Категория: Забавно, Знаете ли, че..., Публикации
0 6217 1
Maped – 2 седмици преди старта на учебната година

Maped – 2 седмици преди старта на учебната година

2 седмици преди старта на учебната година ще ви представим нова порция иновативни продукти от Maped.

Миналата седмица ви разказахме защо продуктите Maped са любимият помощник в училище и ви представихме няколко пособия, с които уроците са още по-забавни! 

Както ви обещахме, всяка седмица до началото на учебната година ще ви представяме по няколко от невероятните помощници на Maped. Ето че дойде време да надникнем в несесера! Какво изскача оттам?

Продукти за лява ръка

600x2501

Ако вие или вашето дете боравите предимно с лява ръка, знаете, че това е истинско предизвикателство в ежедневните училищни дейности като писане, чертане или рязане с ножица. Maped предлага  специална иновативна серия, с която тези трудности остават в историята.

Замисляли ли сте се колко е трудно да режеш с лява ръка или пък да подостриш молив? А когато пишеш, закриваш с ръка написаното и размазваш мастилото. От Maped са помислили за всички тези неудобства. В Orange center ще откриете комплект за чертане, ножицa, острилки и иновативнa химикалкa, специално създадени за ученици, които боравят с лявата ръка.

Флумастери Jungle Innovation

С Jungle Innovation повече никога няма да играете на криеница с капачките на флумастерите.

Със забавно и иновативно решение Maped ще помогне на всяко дете да внесе ред сред своите флумастери, чиито капачки са вградени в мека основа и няма шанс да бъдат изгубени. Комплектът е изключително удобен и стои в изправено положение като поставка. Така децата лесно могат да подберат необходимия цвят. Когато се сгъне е компактен и лесно се побира в ученическия несесер.

Флумастерите Jungle Innovation са със страхотни цветове, които лесно се перат от почти всички материи, а качеството и комфортът при оцветяване са несравними.

Убедете се сами:

Всички продукти Maped ще откриете в магазини Orange center, както и онлайн тук >>

Напомня ме ви, че само сега* с всяка онлайн поръчка на пособия за училище получавате страхотни подаръци Maped – комплект флумастери Maped Color Peps и Ножичка Maped Essentials. (Научете повече >>)

Обещаваме, че следващата седмица ще ви изненадаме с още интересни продукти на Maped!

*Предложението важи само за онлайн поръчки на училищни пособия в периода 10.08-20.09.2016 г. или до изчерпване на количествата подаръци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *