Maped – любим помощник в училище

Maped – любим помощник в училище

август 24, 2016
Категория: Забавно, Знаете ли, че...
0 3459 2
Maped – любим помощник в училище

Maped – любим помощник в училище

Днес ще ви разкажем за страхотните продукти Maped, които са толкова цветни, забавни и иновативни, че няма как да не се превърнат в любим помощник на всеки ученик.

Както знаете, сега* с всяка онлайн поръчка на пособия за училище получавате страхотни подаръци Maped – комплект флумастери Maped Color Peps и Ножичка Maped Essentials. (Научете повече >>)

Защо продуктите Maped  са специални?

Компанията Maped е основана във Франция през далечната 1947 г. Днес тя е позната в над 125 държави по света и е единствената компания на пазара на канцеларски пособия, която проектира, произвежда и предлага толкова голям набор от ексклузивни продукти за училище, офиса и пишещи средства. Репутацията, която Maped изгражда, се дължи на функционалните иновации, дизайнът и безкомпромисното качество на продуктите.

Освен че качеството, иновацията и разнообразието при Maped вървят ръка за ръка, компанията не подценява и отговорността към околната среда. В процеса на проектиране и разработка на различните продукти се взима под внимание тяхното въздействие върху природата, като се търсят стратегически екологични решения.

maped4_green_lg

 

„Зеленият” етикет е начинът, по който се отбелязват еко продуктите на Maped. Този подход се концентрира върху намаляване теглото на материалите и максимално възможно използване на рециклирани суровини и опаковки.

Защо Maped е любим помощник в училище?

Защото Maped създава пособия, които са различни от всичко, което сте свикнали да виждате в ученическия несесер. Те са цветни, забавни и се грижат за комфорта на учениците. А така уроците вървят много по гладко, нали? 🙂 И за да се убедите сами, всяка седмица до началото на учебната година ще ви представяме по няколко от незаменимите ученически пособия.

Днес това са ножиците ножиците Kidi Cut и чертожните инструменти Twist’n Flex и

Ножици Kidi Cut

small

Ножици за най-малките, които гарантират безопасно рязане. Специално създадени, за да могат малчуганите да се научат как се изрязва, ножиците са със заоблени остриета от стъклопласт, които режат само хартия и не провеждат електричество. С Kidi Cut няма шанс да получите нежелана подстрижка или прекрояване на дрехите. 🙂

Чертожни инструменти Twist’n Flex

141119WB_FB_TwistFlex

Те са гъвкави, нечупливи, удароустойчиви и могат да издържат на всичко! Всички пособия от серията са меки, можете да ги огъвате на воля, а те ще са си все така здрави и ще вършат безотказно своята работа. Просто забравете за счупените пластмасови линийки с остри ръбове и се отдайте на по-забавна геометрия! 

 

 

Можете ли да се досетите кои ще бъдат продуктите, които ще ви представим през следващата седмица? Опитайте да познаете!

Продуктите Maped можете да откриете във всички магазини Orange center, както и онлайн на адрес www.orangecenter.bg

*Предложението важи само за онлайн поръчки на училищни пособия в периода 10.08-20.09.2016 г. или до изчерпване на количествата подаръци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *