Orange center подкрепя „Под прикритие”

Orange center подкрепя „Под прикритие”

април 6, 2016
Категория: Orange отблизо, Забавно, Знаете ли, че...
0 3619 3
Orange center подкрепя „Под прикритие”

Orange center подкрепя „Под прикритие”

Вече 5 години Orange center подкрепя най-добрия български сериал – „Под прикритие”.

Всичко започна през пролетта на 2011-та година. Тогава, в първия сезон, едно обикновено момче от краен софийски квартал получава изключително опасна мисия – да бъде внедрен в редиците на подземния бос Джаро.

Още с първия сезон сериалът предизвика истински фурор сред българските зрители. Не след дълго дойде и безпрецедентното за родните ни продукции международно признание, след като „Под прикритие” бе продаден в цели 3 континента. Днес „Под прикритие” се излъчва в цяла Латинска Америка, Китай, Турция, Германия, Франция и Великобритания.

Изключително горди сме, че вече цели 5 сезона си партнираме с най-добрата продукция, която разби всички предразсъдъци за това, че в България не се създават качествени филми. Факт е, че и до днес аудиторията няма търпение да дойде неделя вечер, за да притаи дъх в очакване на нови обрати, а за излъчения епизод се говори… докато дойде време за следващия.

Чакането на последния пети сезон определено си заслужаваше, а неочакваните развръзки до момента ни карат с все по-голямо нетърпение (и признаваме си, с малко тъга) да видим какъв финал са ни подготвили сценаристите.

А вие? 

Не пропускайте актуални новини за „Под прикритие” и всички излъчени епизоди на официалния сайт www.podprikritie.bg 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *