Новата стикерна енциклопедия Изследовател

Новата стикерна енциклопедия Изследовател

ноември 11, 2016
Категория: Идеи, Ревюта
0 1798 5
Новата стикерна енциклопедия Изследовател

Новата стикерна енциклопедия Изследовател

Детето ви има почти всички книжки на този свят и искате да го изненадате с него ново? Стикерна енциклопедия Изследовател е едно от най-новите предложения в раздела с детски образователни и занимателни книги и е дело на издателство Софтпрес. Тя е предназначена за всички любознателни и любопитни деца, които искат да научат повече за природата. 

^5FDFA95CB2A4549D5545CA505D0526C032FC0EBBD472A2955E^pimgpsh_fullsize_distr

Отдавна е ясно, че ученето е по-приятно и лесно, ако е представено под формата на игра. Поредицата Стикерна енциклопедия Изследовател съчетава полезното с приятното. Енциклопедиите са пълни със стикери и загадки, които помагат на новите знания да бъдат усвоени по-добре. Децата имат възможност не само да прочетат за света на растенията, животните и природните явления, но и да проверят знанията си чрез игрите в книжките.

 Поредицата е подходяща за деца над 5-годишна възраст. Текстът вътре е написан ясно, кратко и разбираемо. Ако в момента детето ви се учи да чете, спокойно може да се упряжнява с тази поредица, разбира се – с ваша помощ. Цветните илюстрации задържат вниманието му по-дълго.

^83D7083573634D35A9E162ADB6B514CDE1011C903F43DE5D63^pimgpsh_fullsize_distr

 

 

 

 

 

 

 

Поредицата включва:

СТИКЕРНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ: ГОДИШНИТЕ ВРЕМЕНА

СТИКЕРНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ: КАК ОБЩУВАТ ЖИВОТНИТЕ

СТИКЕРНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ: ЦВЕТОВЕТЕ 

НА ПРИРОДАТА

СТИКЕРНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ: ГОЛЕМИ И МАЛКИ ЛЕТЦИ

, , , ,

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *