Несесерът - незаменим аксесоар за всеки ученик

Несесерът – незаменим аксесоар за всеки ученик

септември 10, 2022
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 551 1
Несесерът – незаменим аксесоар за всеки ученик

Несесерът – незаменим аксесоар за всеки ученик

Избра ли вече каква да бъде ученическата чанта? След нея идва ред на друга задължителна покупка по време на подготовката за училище – несесерът.

Защо си заслужава ученикът вкъщи да го притежава и какво да знаеш, преди да започнеш пазаруването – отговаряме на всички най-често срещани въпроси на родителите в тази статия.

Какви са ползите от употребата на несесер за училище?

Въпреки че списъкът за пазаруване за първия учебен ден е дълъг, несесерът е една от покупките, които те съветваме да не пропускаш. Ето защо.

По-добра организация

Химикали, черни и цветни моливи, флумастери, пастели, гумичка, ножичка, острилка – всички тези ученически пособия може да са дребни на размери, но е особено нелека задача да бъдат пренасяни поотделно в чанта, която е винаги препълнена. И имаме предвид „нелека“ във всеки смисъл на думата.

Несесер Pepe Jeans Katherine с едно отделение

Ако някои от изброените чертожни средства могат да се носят самостоятелно, то повечето се налага да бъдат прибрани някак, преди да се поставят в раницата. А ако на детето се налага да пренася всички тях в отделните им опаковки, това значително ще увеличи теглото на раницата.

Несесерът гарантира, че на едно място могат да се съхранят редица, а ако е достатъчно голям, дори всички дребни пособия за училище.

По-дълъг живот на ученическите пособия

Ако все пак решиш да оставиш някои от всички неща за училище да бродят свободно из ученическата раница, рискуваш бързо да съкратиш живота на предметите. Това важи както за химикала, молива или което да е друго от възможните изброени, така и за ученическата раница.

Моливите лесно може да се счупят, когато не са организирани в преносима опаковка. А с безразборно изсипаните пишещи и рисувателни средства платът на чантата ще се зацапа и захаби по-лесно. Когато са събрани в несесер обаче, тази опасност е избегната.

По-лесно пренасяне

Малките ученици имат да подготвят много вещи за учебния ден, а възможностите нещо да остане забравено са още повече. Когато всички се съхраняват на едно място обаче, е много по-трудно някое от пособията да остане у дома.

Несесерите улесняват и работата на родителите, които избират да подготвят ученическата раница вместо децата. Поглеждайки в несесера, те лесно могат да проследяват дали нещо липсва от нужните пособия.

Видове ученически несесери

Както при всеки друг продукт и при несесерите разнообразието може да бъде разпределено в множество категории.

Пълен или празен несесер

Може би най-дефиниращият избор, който трябва да направиш, когато започнеш да пазаруваш за несесери за училище, е да избереш дали искаш пълен или празен несесер.

Пълен ученически несесер Busquets Route 66 2022 с две отделения

Празните несесери продължават да са по-разпространени на пазара, но пълните предоставят редица ползи. Най-голямата сред тях е възможността да скъсиш списъка за покупки значително. Избирайки пълен несесер, получаваш не само средството, в което да съхраняваш всички нужни ученически пособия, но и голяма част от тях.

Пълните несесери се продават оборудвани с редица от вещите от списъка – обикновено това са флумастери, моливи, химикали, ножичка, линийка, гумичка и други. Има защо пълните несесери да са любима покупка както на децата, така и на техните родители.
Това е страхотен избор за родителите, които едновременно искат да предоставят най-доброто за своето дете, но и търсят възможност да спестят време и пари, когато пазаруват.

Видове несесери по брой отделения и форма

Според това колко ученически пособия ще бъдат съхранявани в несесера, можеш да избереш модели, различаващи се по брой отделения и форма. Най-често несесерите са с по едно, две или три главни отделения, като в тях може да има отделни по-малки джобчета за по-лесно съхранение на вещите.

По форма обаче несесерите могат драстично да се различават. Има ги традиционните правоъгълни, елипсовидни, овални или пък нестандартните, които драстично се открояват по външен вид.

Ако избереш да се спреш на пълен несесер, най-вероятно възможностите откъм дизайна му ще бъдат ограничени. Повечето пълни несесери на пазара са с правоъгълна форма и са по-големи на обем, често с по няколко основни отделения.

Но ако на детето няма да са нужни толкова много пособия или просто искаш да го зарадваш с нещо изключително, можеш да се спреш на несесер с 3D форма на ракета, животно или друго.

Видове несесери по дизайн

Можеш да подбереш несесера и според материала, от който е изработен – полиестер, силикон, плюш, изкуствена кожа или друг.

Ако пазаруваш с малчугана обаче, най-вероятно той ще си избере ученическия несесер според външния му вид. Затова пък в Orange center сме се постарали да съберем красивото с функционалното и в селекцията ни ще откриеш несесери, които се открояват с очарователни дизайни, но и с високо качество на изработка.
Разгледай предложенията ни с нежни принтове и картинки или тези, които са вдъхновени от популярни поредици, любими на децата.

Пълен ученически несесер Maped - Harry Potter

Несесер за момичета и несесер за момчета

За да откриеш по-лесно модела, който е най-подходящ за ученика вкъщи, можеш да се възползваш от различните опции за момичета и за момчета.

Ако търсиш несесери за момичета, несъмнено изборът ти ще е богат. Сред моделите за младите ученички има най-голямо разнообразие от привличащи окото десени. Такива са несесерите с цветя, феи, еднорози и какви ли не очарователни животинки.

При момчетата също разполагаш с множество възможности откъм дизайна на несесера. Обикновено един ученик избира изчистените дизайни или тези, вдъхновени от животинския свят, графитите, геймърския стил. Особено популярни са и несесерите с лика на супергерои или други известни персонажи от детските филми и сериали.

Какви качества да търсиш в несесера?

Според вида несесер, който си избрал, има множество качества, които да търсиш. Универсално за всички тях е качествената изработка. Искаш да откриеш модел, който да е изработен от устойчиви материали, които гарантират дълготрайността на покупката.

Същевременно винаги полезни са допълнения като ръкохватка, която позволява по-лесно закачане и носене на несесера. По същия начин улесняват работата в клас и несесерите, които са две в едно и с лесно движение могат да се превърнат в моливник.

С постоянното обновяване на продуктите, които се предлагат на пазара, все повече производители избират да добавят и още един позитив към несесерите. Това е използването на рециклирани материали при създаването на моделите.

Най-често за изработването на подобни продукти в полза на природата се използват рециклирани пластмасови бутилки. Но това не пречи качеството на материала да е все така високо, а дизайнът да е красив.

Колко често трябва да се сменя ученическият несесер?

Споменахме, че важно изискване към несесерите е да са изработени от качествени материали, за да са издръжливи. В такъв случай колко често би трябвало да сменяш несесера на ученика вкъщи?

Това зависи от избора, който ще направиш по време на пазаруването. Ако се спреш на най-изгодния, но не задължително най-качествения модел, вероятно ще се наложи да замениш несесера много бързо. Особено ако той не се използва правилно – например, ако в него се поставя ножица или пергел, без те да са обезопасени.

Обикновено този тип аксесоари нямат нужда от толкова често подменяне колкото раниците. Но пък често децата искат да съчетаят своята чанта с несесера по външен вид – все пак несесерът е най-добрият приятел на ученическите раници.

Ако решиш да пазаруваш според новите колекции, ученикът ще има още една причина да се вълнува за училищните дни и да се чувства по-уверен пред съучениците си.

Несесер - моливник Miquelrius Mint Flower

Несесерът е една от най-важните покупки в подготовката за училище. Ако искаш да бъдеш сигурен, че ще откриеш качествен и красив модел, избери сред предложенията на книжарница Orange. За повече информация относно нашите продукти, разгледай каталога ни от ученически несесери.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *