Лего раниците за училище

Лего раниците за училище

септември 12, 2022
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 481 2
Лего раниците за училище

Лего раниците за училище

Ученическата раница отдавна е много повече от продукт, с който децата да пренасят материалите, които са им нужни за училище. Тя е начин за тях да изразят характера, стила и интересите си. Затова и все повече цветни и разнообразни модели се появяват на пазара, готови да открият своя притежател. 

За да зарадват и всички почитатели на Lego, се появяват и раниците на отличителната тематика. Какво трябва да знаеш за лего моделите и кои от тях да избереш за ученика у дома – научи нашите съвети в статията. 

Какво отличава лего раницата от стандартната ученическа раница?

Най-лесно ще откроиш лего раниците от останалите модели по външния им вид. С тематични принтове или пък с илюстрации на известните герои от Lego Ninjago – раниците на лего тематика се отличават ясно по своя външен вид. 

А ако се питаш какво е Lego Ninjago, бързаме да уточним. Това е поредица, създадена през 2011 година, за да въведе повече вълнуващи предложения сред асортимента на Lego. 

Ученическа раница Lego Ninjago Prime Empire Easy

Ученическа раница Lego Ninjago Prime Empire Easy

Първоначално разработена, черпейки вдъхновение от японската култура, тя прераства в цветна история, обвързваща елементи от културното наследство на повече от една националност и с препратки към фантастичните светове. 

В центъра на Lego Ninjago стоят шест нинджа персонажа, които притежават силата на природните елементи. Водени от зеления нинджа и обучавани от мъдър учител, те имат за цел да се борят срещу злото.

Първоначално серията е трябвало да бъде приключена след две години на пазара, но интересът към нея бил толкова голям, че от Lego продължили разпространяването на продуктите с лика на нинджите. Не след дълго Lego Ninjago започва да вдъхновява книги, видеоигри, телевизионни поредици, играчки и дори филми. 

През януари 2021 година Lego Ninjago отпразнува своята десета годишнина, което превръща поредицата в една от най-дълго развиващите се и успешни брандове на Lego.

Но освен раниците с известния нинджа отряд, ученическите принадлежности на лего тематика включват и други красиви дизайни, които не бива да пропускаш. 

Удобство и функционалност

Наред с отличителния си външен вид, всички лего раници за деца се открояват и по функционалния си дизайн. Сред предложенията от тематични чанти ще откриеш леки и удобни за носене модели, които успяват да поберат всичко необходимо.

За комфорта на детето раниците са оборудвани със заден панел с ергономична форма – той не само предпазва стойката на ученика, но и осигурява удобството на детето в дори най-горещите дни. 

Ученическа раница Lego Ninjago Gold Easy

Ученическа раница Lego Ninjago Gold Easy

С цел да се опази правилната стойка са добавени и регулируеми презрамки, както и гръдни презрамки. По същата причина е добавен вътрешен разделител-джоб, който да държи по-тежките учебници възможно най-близко до гърба на ученика. Всички тези допълнителни елементи са поставени с цел да се минимизира товара върху детето и да се предпазва неговата стойка. 

А за да са игрите на детето възможно най-безгрижни, лего раниците са покрити с водоустойчив материал. Той отблъсква не само влагата, но и мръсотиите, които придружават игрите навън.

Затова и е добавен долен панел с твърд корпус – той повдига чантата до ниво, което да предпазва раницата и съдържанието ѝ от намокряне и замърсяване от локви, кал и други замърсявания. В същото време той дава стабилност на чантата и улеснява носенето ѝ дори когато учебниците започнат да натежават. 

Отново с цел по-голяма безопасност и безгрижие на децата са добавени и светлоотразителните елементи и рефлектори. Тяхната най-важна функция е да осигурят висока видимост през тъмната част на денонощието.

Голяма вместимост  

Когато става дума за удобството в училище – всяка ученическа раница от лего серията е създадена така, че всички ученически пособия лесно да намерят своето място. Основното отделение побира и най-големите учебници, както и разнообразните скицници и блокчета, без да трябва да се прегъват ъгълчетата им. 

Ученическа раница Lego Ninjago Green Easy

Ученическа раница Lego Ninjago Green Easy

Освен това моделите се открояват с множество допълнителни отделения както и външни и вътрешни джобове. Те вместват както несесера, така и бутилката за вода и кутията за храна, заедно с още много други принадлежности и аксесоари.

И въпреки че ще откриеш къде да поместиш всичко нужно в обемните раници, с тях можеш да си спестиш част от покупките. Ученическата програма е включена в дизайна на много от раниците. Ученикът лесно може да я види на вътрешната страна на капака – заедно с етикета за името на детето.

Допълнителни ползи

Ако досега не сме те убедили, че си заслужава да инвестираш в лего раниците, няколко допълнителни ползи правят избора още по-подходящ. 

В тематичните модели е вложено голямо внимание към детайла. То позволява дори най-дребните елементи от дизайна на раниците да спомагат за улесняване на училищната дейност. По тази причина в дизайна на много от раниците са добавени вградени ринг ключодържатели за по-голямо удобство. Затова и всички ципове са стабилни и лесни за използване.

В някои от моделите пък отличителна черта е, че единият от двата традиционни мрежести странични джоба е заменен с плътен такъв. С него по-лесно се съхраняват бутилки за вода, а и много други дребни материали, закуски и още.

Какви лего раници предлагаме ние?

Най-голямо разнообразие от лего раници в Orange center ще откриеш сред тези, почерпили вдъхновение от поредицата Lego Ninjago. Моделите се открояват с различен дизайн, който позволява подходяща детска раница момче, почитател на нинджите, да открие за себе си. Но има и няколко тайни как да подбереш най-правилния продукт за ученика.

Ученическа раница Lego Friends - Confetti, large set

Ученическа раница Lego Friends – Confetti

Отличителен знак е думата „Easy“ в името на продуктите например. Това означава, че раницата е оборудвана с катарама, която предоставя възможност за лесно отваряне на основното отделение с една ръка.

Много от предложенията пък се предлагат в сетове от няколко продукта, обединени от обща тема. С тях набавяш едновременно повече един от задължителните елементи от списъка за училище – както раницата, така и малката чантичка. А ако избереш големите сетове, получаваш и торба за спортните дрехи, пълен несесер и портмоне. 

Как да избереш подходящия модел раница за своето дете?

Една от най-харесваните черти на лего раниците е фактът, че всеки ученик може да ги носи, стига да обича Lego или пък нинджите. Затова и сред предложенията ни можеш да избираш както детски раници за момичета за детска градина така и подходящ модел детска раница за момчета. 

Въпреки това по-популярни са моделите сред малките нинджа подражатели момчета. Но това пък не пречи красива раница за училище момиче да си избере сред предложенията на лего тематика. 

Ученическа раница Lego Ninjago Prime Empire Easy

Ученическа раница Lego Ninjago Prime Empire Easy

По същия начин тези чанти са подходящи за деца от всички възрасти. Въпреки това дизайнът им ги прави сред най-популярните избори за ученически раници за 4 клас или за по-малки деца. 

Останалата част от пазаруването можеш да направиш на базата на условните съвети за избиране на ученическа раница. Най-важните сред тях са съображенията по отношение на размера и тежестта на раницата и нейното удобство спрямо ръста на детето. 

Важно е чантата да не тежи повече от 10-15% от теглото на ученика, когато е пълна. Затова и сред предложенията ни за лего раниците ще откриеш модели, изработени от само леки материали. 

Още препоръки при пазаруването за ученически чанти можеш да откриеш в нашия блог. Не забравяй да разгледаш повече предложения за лего раници за училище и избери най-подходящите сред тях за ученика вкъщи.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *