Най-добрите ученически раници на 2022 година

Най-добрите ученически раници на 2022 година

септември 8, 2022
Категория: Нашите предложения, Публикации
0 696 1
Най-добрите ученически раници на 2022 година

Най-добрите ученически раници на 2022 година

Всяка година с наближаването на есента и на 15 септември, мислите на родителите се насочват в една и съща посока – подбирането на подходящи материали за ученика вкъщи. А сред най-важните инвестиции е тази, която обхваща продуктите в категорията ученически раници

От правилния подбор на раницата зависи дали детето ще може да носи безбройните учебници, без това да вреди на стойката му. Същевременно от избора на родителя се определя и дали в курса на годината няма да се наложи да се направи повторен шопинг. 

Но не всичко е трудно и сериозно по време на пазаруването за детски раници. Всяка година можеш да срещнеш нови красиви предложения за модели, които привличат с интересен дизайн и функционалност.

Новите колекции ученически чанти вече пристигнаха в Orange, затова пазаруването може да започне още сега. Ако искаш да се запознаеш с тях, в редовете по-долу събрахме моделите, които привлякоха голямо внимание. Разбери какво ги отличава и защо си заслужава да ги купиш и ти:

Ученическа раница Miquelrius Cat Rule с две отделения

За поредна година от Miquelrius създават раници, които да са едновременно с очарователен дизайн, но и с мисъл за природата. Предложенията на марката отново са насочени към борбата срещу излишъка на пластмаса в океаните. Затова и всички те са изработени от рециклирани материали, но това не отнема от положителните им качества. 

Едно от тях несъмнено е красивият външен вид на продуктите. Всички, част от серията „Cat Rule“, са с очарователни принтове от различни породи котки. Рисунките допълват небесносиния фон, който директно поставя модела сред онези детски раници за училище, които ще се харесат и на момичетата, и на момчетата, които споделят любовта към животните. 

Ученическа раница Miquelrius Cat Rule с две отделения

Освен с атрактивния дизайн раницата се откроява с практичността си. Разполага с две основни отделения, които се затварят с двупосочен цип. Големият преден джоб помества най-важните учебници и ученически пособия. 

Можеш да разпределиш по-дребните вещи пък във вътрешния мрежест джоб с цип. Освен него детето ще може да използва и двата странични джоба, които са подходящи за бутилка за вода, влажните кърпички и други нужни пособия.

Раницата е допълнена от подплатени регулируеми презрамки, удобен гръб и малка ръкохватка за закачане на закачалка или за алтернативен начин за носене на чантата.

Също така моделът лесно заема функцията на класическите ученически раници с колелца, благодарение на допълнителната платка откъм гърба, която прави чантата адаптивна към всички видове тролеи за раници.

С красивия си външен вид и функционалния дизайн, раницата е практична за много поводи. Може да бъде също толкова полезна за децата по време на спортните занимания, разходките навън и за ежедневието, както би била необходима и за училищните дейности. 

Раница Pepe Jeans Duncan с две отделения

Неутрален монохромен дизайн, допълнен от изчистени детайли – лесно можем да наредим мултифункционалната чанта от серията
Pepe Jeans Duncan на Joumma Bags сред подходящите раници за гимназисти. 

В нея могат да се поместят всички учебници, помагала и ученически пособия, нужни за ежедневието на тийнейджъра, благодарение на голямата вместимост от 23 литра. Те могат да се разпределят в обемното главно отделение или в малките фронтални джобове, перфектно поместващи всички други дребни ежедневни аксесоари.

Раница Pepe Jeans Duncan с две отделения

А допълнителната преграда позволява безопасното съхранение на мобилните устройства, които стават все по-нужни по време на ученическата работа. Съвместими биха били всички лаптопи и таблети с размер до 15,6„, както и мобилните устройства.

Чантата може да бъде възприета като част от категорията на тийнейджърски раници за училище. Но не само порасналите ученици могат да се възползват от този модел. Раницата е подходяща за деца на всички възрасти, благодарение на допълнителната платка, която позволява да се прикрепи към всеки тип тролеи. Това прави дори големият обем на чантата по-лесно преносим.

Ученическа раница Busquets Love Planet 2022 с две отделения

Напоследък хипи тенденцията се завръща не само сред всички тийнейджърски раници, но и в света на модата изцяло. Затова и от Busquets използват за вдъхновение именно този тренд, като директно заемат препратки от седемсетарския стил с нежния цветен принт. Допълващ ефект носи и позитивното послание „Love Your Planet“, което краси предната част на раницата. 

Думите са съвсем на място, защото раницата е изработена от рециклирана пластмаса. С тази покупка подкрепяш борбата за защита на околната среда, но няма да направиш компромис по отношение на останалите си изисквания.

Ученическа раница Busquets Love Planet 2022 с две отделения

Въпреки очарователния си външен вид чантата е с вместимост от цели 20 литра. Така тя побира не само най-големите учебници и детски скицници, без ъгълчетата да се прегъват, но и лаптопи и устройства с големина до 15″

Раницата се отличава и благодарение на гърба с ергономична форма с допълнителни омекотени области, които предоставят още по-високо ниво на комфорт за детето. Презрамките на раницата също са с ергономична форма – подплатени и регулируеми.

За да издържа всички учебници и за да осигурява по-високо ниво на комфорт за детето, дъното на раницата е подсилено. А в случай че тежестта на чантата стане прекалено голяма, можеш да използваш допълнителната платка на гърба, която позволява раницата да се прикрепи към тролей.

Малка детска раничка Movom Give Yourself Time

Ако търсиш истински очарователни ученически раници за детето вкъщи, ще те насочим към малката раница от серията Give Yourself Time на Movom. Със своя функционален и лек размер, тя е подходяща за детска градина.

Малка раница от серията „My Little Town“ на Roll Road. 

Откроява се с дизайн, който ще се хареса на момичетата, които обичат пеперудите и цветята. Обединени от нежните пастелни багри и от красив принт, продуктите от колекцията ще зарадват всяко дете.

Дизайнът е допълнен и от розов помпон, който може да послужи като ключодържател или като очарователно украшение.

Подобно на повечето продукти за малките ученици, тази чанта също е адаптивна към всеки тип тролей за раница. Същевременно е удобна за носене на раменете, благодарение на подплатените регулируеми презрамки и стабилния гръб. 

Раница Star Wars Space Mission с две отделения

Още един пример за предложенията от ученически раници, които са подходящи за момчетата. Особено за тези, които са почитатели на космическата сага Star Wars. 

Тази раница с тематичен десен е част от серията Star Wars Space Mission на Joumma Bags. Откроява се с изчистен дизайн в черно, но с изпъкващи елементи, които правят препратка към известната фантастична поредица.

Раница Star Wars Space Mission с две отделения

За да отговаря на нуждите на децата и да побира всички техни учебници, раницата разполага с две самостоятелни отделения, два отворени мрежести странични джоба и две по-малки фронтални джобчета.

За да има пространство всички отделения да бъдат изпълнени, моделът разполага с 21 литра вместимост. И като повечето ученически раници с подобен размер тази също е адаптивна към всеки тип тролеи. 

Така лесно можете да намалите товара от тежката раница. Тролеите позволяват детето да дърпа след себе си чантата по пътя за училище. 

Дете, което носи детска раница с преден джоб с цип

Всички тези предложения са само малка част от разнообразието от модели, които те очакват в книжарница Orange. Подготви се за училище подобаващо с новите колекции ученически раници за 2022 година

Разгледай останалите модели в каталога ни с продукти за училище и открий най-подходящите за малчугана вкъщи.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *