Най-великото празнуване на принцесите

Най-великото празнуване на принцесите

септември 30, 2021
Категория: Публикации
0 571 0
Най-великото празнуване на принцесите

Най-великото празнуване на принцесите

Принцесите на Дисни от десетилетия ни показват своите добродетели и вдъхновяват малки и големи да бъдат по-смели и да вършат добро. Всяка принцеса има своите силни черти като достойнство, дързост, мъдрост, справедливост, човечност и много други.

С кампанията си „Най-великото празнуване на принцесите“ Дисни, в колаборация с издателство Егмонт, целят да вдъхновят повече прояви на смелост и доброта у децата, а лицата на тази кампания са принцесите Ариел, Бел, Пепеляшка, Аврора, Мулан, Рапунцел, Снежанка, Ясмина, Ваяна, Покахонтас, Мерида, Тиана, Анна и Елза.

До 16.10.21 г. можеш да се включиш в кампанията и ти! При покупка на книги над 30 лв. от категорията „Най-великото празнуване на принцесите“ от нашия сайт или при покупка на съответните книги във физическите ни магазини в страната, получаваш и подарък – книжката „Имало едно време принцеса“.

Ние всички познаваме и обичаме принцесите, но нека си припомним кои са най-силните им качества:

Ариел

„Сладки сънища: Малката русалка Ариел“

Ариел е любопитна и често се скита, за да изследва света около себе си. Бунтува се срещуобщоприетите норми и понякога греши, но това е неизменна част от придобиването на житейски опит. Малката русалка е грижовна и мила към другите, независимо от обстоятелствата, и защитава по-слабите от нея.

Бел

„Сладки сънища: Красавицата и звяра“

Бел е красиво момиче, което живее в провинцията с баща си и води обикновен, селски живот. Много обича да чете и си мечтае за приключения, заради което не се вписва много сред околните. Тя не се страхува да изкаже мнението си в трудни ситуации и е смела и упорита. Бел е още и добра, търпелива и грижовна към другите.

Пепеляшка

„Приказна колекция: Пепеляшка“

След като баща ѝ умира, Ела е принудена да слугува в собствения си дом. Но тъй като е скромна и добра, върши домакинските си задължения без да се оплаква. Остава мила и нежна към недоброжелателите и това ѝ се отплаща. Мечтае, но не е вятърничава, и тъкмо мечтите, както и доброто ѝ сърце, я отвеждат към по-добро бъдеще.

Аврора

„Сладки сънища: Спящата красавица“

Аврора е нежна и любяща, с чувство за хумор и богато въображение. По природа е романтична и нетърпелива да изследва света около себе си. Тя е многопластов образ и има най-различни качества. Общуването ѝ с различни горски същества я показва като добродетелна и нежна.

Мулан

„Чародейства: Мулан“

За Мулан семейството е много важно, но преди всичко иска да остане винаги вярна на себе си, а това означава да се противопостави на родителите си, когато е необходимо. Мулан е воин, тя е смела и храбра и за щастие, качествата ѝ биват оценени както от императора, така и от семейството ѝ.

Рапунцел

Рапунцел е креативна и е оптимистично настроена, макар и да прекарва целия си живот, затворена в кула. Тя съумява да запази духа си повдигнат дори и в най-трудните ситуации и не се отказва от мечтите си. Точно това е и пътят към успеха и сбъдването на най-съкровените й желания.

Снежанка

„Приказна колекция: Снежанка“

Снежанка е наричана „най-справедливата“ от всички принцеси. Освен че е красива, тя е и невинна, нежна, мила и щедра. Доверява се лесно, което понякога може да ѝ донесе неприятности, но със своята доброта тя очарова всички.

Ясмина

„Приказна колекция: Аладин“

Ясмина е силна и зряла героиня, способна да се грижи сама за себе си. Тя мечтае за живот извън двореца, за да може да опознае света, в който живее. Макар че не е излизала от двореца, не е разглезена, напротив – мила и състрадателна е, енергична и мечтаеща за приключения.

Ваяна

„Чародейства: Смелата Ваяна“

Ваяна има голямо сърце и от всичко най-много обича родителите и приятелите си. Лоялна е и е готова на всичко, за да помогне на близките си – включително да преплува океана и да се изправи пред непреодолими препятствия. Смела е и се хвърля в битка с главата напред, ако това означава да спаси онези, които обича.

Покахонтас

„Чародейства: Покахонтас“

Покахонтас е самоуверена, благородна и със свободен дух. Тя често проявява мъдрост, която многократно надхвърля годините ѝ. Обича приключенията и винаги е готова за още едно, включително и да влезе в битка, когато се налага. А връзката ѝ с природата е много силна, което показва духовността и извисеността на личността ѝ.

Мерида

„Чародейства: Храбро сърце“

Мерида е упорита принцеса, която се бори за възможността да поеме контрол над съдбата си. Тя е решена сама да си проправя път в живота и е достатъчно дръзка да се опълчи на вековни обичаи и традиции, щом те са в противовес на собствените ѝ желания. Тя е умел стрелец и храбър воин.

Тиана

„Чародейства: Принцесата и жабокът“

Тиана е много талантлива, усърдна и целеустремена. Не се страхува да си изцапа ръцете и да поработи, когато се налага, ако това означава да постигне мечтите си. Тя е мила и добродушна, и умее да се справя в трудни ситуации.

Елза и Анна

„Сладки сънища: Елза и Анна“

Най-силната черта на двете сестри Елза и Ана е любовта им една към друга. Независимо пред какви трудности са изправени, те ще намерят начин да се справят с тях, стига да са заедно. Те са храбри и смели, но най-големият им героизъм е именно способността им да обичат.

Всяка принцеса има на какво да ни научи и притежавакачества, които я правят уникална и героична. До 16.10.21 г. при покупка над 30 лв. от категорията „Най-великото празнуване на принцесите“ ще получиш и „Имало едно време принцеса“ като подарък!

Коя е любимата ти принцеса?

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *