Надпиши коледните картички с Uni-ball

Надпиши коледните картички с Uni-ball

декември 7, 2016
Категория: Забавно, Знаете ли, че...
0 3123 0
Надпиши коледните картички с Uni-ball

Надпиши коледните картички с Uni-ball

Както знаете, през месец декември с всяка онлайн поръчка от www.orangecenter.bg  получавате възможността да изтеглите подарък. Част от страхотните ни изненади са именно тези с марка Uni-ball.

Нека ви дадем идея – декорирайте и надпишете коледните картички с Uni-ball. Какво по-страхотно от това да развихрим въображението и да подарим усмивка на близките ни хора!

А защо обичаме толкова много пишещите средства Uni-ball? Защото притежават история!

Всичко започва в далечната 1887 година, когато компанията е основана от  Нироку Масаки в Токио. По това време тя създава висококачествени дървени моливи. И така до 1966 година, когато представя на пазара UNI-PENи  UNI-PEN DELUXE

През годините Uni-ball периодично въвежда нови революционни пишещи средства като: първия в света ролер с метален връх (UNI-BALL 100),  първият ролер на Uni използващ Uni Super Ink (Deluxe® ), JETSTREAM – пишеща система с безпрецедентна гладкост и скорост, която не размазва мастилото и други.

Днес ще ви представим една уникална по рода си серия – Uni Power Tank – любимата химикалка на Дядо Коледа. Защо? Защото пише при всякакви условия, дори при -20 С.

1

С всяка една химикалка Uni Power Tank можете да пишете при различни екстремни условия. Да, не се шегуваме! Тази химикалка работи прекрасно в температури от – 20 С до + 50 С. Върху мокра хартия и даже под 3 инчов воден слой или в хоризонтално положение? Това е лесно като детска игра! С Uni Power Tank ще можете да надпишете коледните картички и при нулева гравитация.

Но как се случва всичко това? Ето как:

Untitled-2

Благодарение на налягането от 3 атмосфери в пълнителя, мастилото се подава равномерно към върха, благодарение на което писането е плътно и леко без никакво прекъсване. Прозрачният пълнител позволява да следите нивото на мастилото, а когато то свърши, пълнителят може да бъде подменен без проблем.

При нас ще откриете и Power Tank Eco – химикалка, изработена от рециклирана PC и дървени стърготини + гума.

eco

Екологичните продукти uni използват устойчива система за използване на суровини. Дървото, което се използва в моливите, се получава от непрекъснато засаждани дървета. Дръжките на химикалките се произвеждат от дървените стърготини, които се получават в процеса на изработване на моливи. Въглеродният двуокис, който се отделя от изхвърлените моливи и химикалките се поглъща от засадените дървета при растежа им.

Открийте невероятните Uni-ball във всеки магазин Orange center, както и онлайн тук.

Страхотни са, нали? Следете нашия блог, за да научите съвсем скоро за още уникални по рода си серии пишещи средства Uni-ball

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *