5 идеи за подарък: за нея

5 идеи за подарък: за нея

декември 8, 2016
Категория: Забавно, Идеи, Публикации
0 6567 0
5 идеи за подарък: за нея

5 идеи за подарък: за нея

Остават броени дни до Коледа, а ти все още търсиш идеи за подарък? Разбира се, че ние в Orange center имаме няколко… хиляди! Днес ще ти представим 5 идеи за подарък за нея – твоята приятелка, сестра, дъщеря, съпруга или иначе казано – за специална дама, която заслужава страхотен подарък.

Изненадай я с очарователно мече Me to You

Тези толкова сладки мечета са в изключително коледно настроение, преобразили са се в тематични костюми и те очакват с нетърпение, за да подарите на специално момиче пухкава радост.

mecheta-me-to-you

За дамите, които обичат да бъдат организирани – органайзер Filofax

Или пък планират от следващата година да бъдат по-организирани. Стилен подарък, който ще служи вярно на своята притежателка. С Filofax е невъзможно да сгрешиш, просто избери един от страхотните дизайни.

blog2

С вкус на Коледа – тематична чаша

Всяка глътка от любимата топла напитка ще ѝ напомня за теб, защото нежните порцеланови чаши ASA са просто прекрасни!

asa

За любителки на кулинарните специалитети – тематична коркова дъска и готварска книга

Ако тя обожава да готви и постоянно смайва околните с невероятни ястия, корковата дъска за рецепти ще бъде перфектно допълнение към нейната кухня.

gift-present

И за да бъде вдъхновена за нови подвизи, допълни подаръка с кулинарна книга от нашите предложения тук.

Аксесоар Kimmidoll със специално послание

Освен че са невероятно красиви, аксесоарите Kimmidoll носят със себе си специално послание. Може би искаш да ѝ кажеш, че тя е твоят най-искрен приятел?

kimmidoll

Това са само малка част от нашите идеи, с които да зарадваш някоя специална дама. Виж всички предложения за подарък тук.

Напомняме ти, че след всяка онлайн поръчка  от www.orangecenter.bg избираш една от кутиите под елхата и получаваш подаръка, който се намира в нея. Повече за кампанията виж тук >>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *