Надникни в

Надникни в „Дневникът на един нинджа“

април 7, 2017
Категория: Ревюта
0 3306 0
Надникни в „Дневникът на един нинджа“

Надникни в „Дневникът на един нинджа“

Понеже предполагаме, че детето ви вече е чело „Дневникът на един Дръндьо“, „Тими Провала“ и „Историите на Дерек“, затова ви представяме „Дневникът на един нинджа“ – новата забавна детска поредица, която ще закове вниманието на детето ви

 IMG_6842Герой в нея е 11-годишният Чейс, който си пада по комикси и страшни филми. Не е фен на спорта и това му личи. Не може да се похвали с атлетична фигура, дори по-скоро може да го оприличите на скакалец. А това не изглежда като голям плюс в новото (по-голямо) училище, където му се нагала да се премести, защото преди това му се е наложило да се премести в нова къща заедно с родителите си.

Кой ли обича такива резки промени?
Слава Богу, появява се нещо, което да освежи и направи живота на Чейс по-приятен. Това нещо е членството в таен нинджа-клан. Готино, а?

IMG_6843Забавна, приключенска и свежа – всичко, от което се нуждае една история, за да стане добър приятел на вашето дете.“Дневникът на един нинджа“   е поредица, която е съвсем, съвсем нова и има потенциала да се превърне в новото любимо литературно приключение на много деца. Книгата е пълна и с илюстрации, които ще направят четенето още по-весело. Горещо препоръчваме!

 

 

, , , ,

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *