Месец на родителя с Orange center и УНИЦЕФ

Месец на родителя с Orange center и УНИЦЕФ

юни 20, 2019
Категория: Публикации
0 1012 0
Месец на родителя с Orange center и УНИЦЕФ

Месец на родителя с Orange center и УНИЦЕФ

През месец юни ние от Orange center заедно с УНИЦЕФ и много други партньори участваме в информационна кампания в подкрепа на родителите – първите учители, най-стабилната опора и най-ценният ресурс за всяко дете. Лице на кампанията в България е актрисата Елена Петрова, а глобален посланик е Дейвид Бекъм.

УНИЦЕФ вярва, че семейството е най-добрата среда за израстване и отглеждане на всяко дете. А за да бъдат подкрепени децата, това задължително минава и през подкрепа на техните родители. Това е разбирането на Детския фонд на ООН навсякъде по света. В България поставяме конкретен фокус и върху усилията и геройствата на родителите на деца с увреждания, които се борят да предоставят справедлив шанс за развитие на децата си. УНИЦЕФ си поставя за цел да започне диалог с институциите, неправителствените организации, медиите и бизнеса за цялостна подкрепа към родителите и техните деца.

„Изиграла съм много роли, но най-важната сред тях е… да бъда родител! Няма друго нещо, което така да ти дава криле и да те държи здраво стъпил на земята. Да те кара да умираш от страх и безсилие, но и да се правиш на най-смелия герой със супер сили. И днес, когато говорим твърде много, но обичаме твърде рядко и мразим твърде често; когато имаме по-големи къщи, но по-малки семейства – е по-важно от всякога да отделяме време за децата.“ Елена Петрова, лице на кампанията в България

Повече информация на www.roditel.unicef.bg

#РаннитеМоментиСаОтЗначение

#EarlyMomentsMatter

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *