Магията на романа „Малки чудеса“ и чаша кафе

Магията на романа „Малки чудеса“ и чаша кафе

април 1, 2016
Категория: Идеи, Ревюта
0 1530 2
Магията на романа „Малки чудеса“ и чаша кафе

Магията на романа „Малки чудеса“ и чаша кафе

Магията на романа „Малки чудеса“ се усеща още от корицата. Още при първата си среща с него ще почувствате странно привличане. Навън вече е пролет. Слънцето влиза нежно през прозореца, дните са по-светли, а вие сте в прекрасно настроение. Как няма да сте, когато животът е пълен с „малки чудеса“?

Но има хора, за които животът не е бил чудо дълго време. Особено след грешките, които са допуснали в миналото. Защото тези грешки често са основата, върху която лежи бъдещето. Така се случва и с Том Пътнам, който е преподавател по литература в малко университетско градче. Съпругата му има сериозни здравословни проблеми, които са се влошили особено много преди 10 години, когато тя разбира, че Том е имал афера с гостуваща в града млада поетеса.

Том съжалява и се чувства виновен. Затова единственото, което може да направи, е да се изолира от света и да заживее предано до болната си съпруга, заровен в книгите на Шекспир, които са единственият му механизъм за бягство от всичко. Но всяка една история има нужда от своето хубаво „НО“. И в нея се появяват малки чудеса.

Книжарницата е прекрасно място да срещнеш интересни хора. А понякога и един човек е достатъчен, за да промени живота ти. Новата управителка в градската книжарница е очарователна и омайна, точно като името името си – Роуз. Но защо й е на съпругата на Том да кани Роуз на вечеря в къщата им? Това може би е началото на катастрофа, но може би е началото на малко чудо?

Потопете се в романа на Марта Удруф и си подарете време за почивка, четене и прекрасна чаша с чудесно кафе. Предлагаме ви това да е Hansa Kaffee лешник, което ви очаква в Orange books Cafe на ул. Граф Игнатиев №18.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *