Магията на Busquets

Магията на Busquets

август 24, 2017
Категория: Идеи, Публикации
0 1349 2
Магията на Busquets

Магията на Busquets

Знаем, че вълнението преди настъпването на първия учебен ден е голямо както за децата, така и за родителите. Затова днес ви представяме две невероятни колекции от Busquets, с които смятаме, че стартът на учебната година ще бъде подобаващ.

Двете колекции, които подбрахме, са обединени от обща тема – красотата на природата. 

С Busquets Lady Desidia Deep Forest поемаме на вълнуващо пътешествие в магичната гора, която излъчва хармония, уют и спокойствие. Флоралните елементи се преплитат с илюстрации на птички, сърни и симпатични малки предмети, които допринасят за нежната визия. Основният акцент в цялата колекция е илюстрацията на дългокосо момиче, което сякаш ни приканва да се присъединим към нейното уютно кътче.

Busquets_Lady_desidia

С Busquets Summits се изкачваме към върха. Всеки ден е едно мини пътешествие, затова тази колекция е създадена за всички, настроени за приключения и нови предизвикателства. В цялата колекция присъстват илюстрации на планински върхове върху свеж зелен фон, което ни кара да се почувстваме сред природата и заредени с много енергия за предстоящите учебни дни.

summits

Почувствахте ли магията на Busquets?
Още от Busquets ще откриете в онлайн магазин Orange center тук.

Напомняме ви, че  до 20 септември 2017 г. (или до изчерпване на количествата) към всяка онлайн покупка, съдържаща пособия за училище, получавате прекрасни подаръци Maped.

, , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *