Креативна Коледа с Apli Kids

Креативна Коледа с Apli Kids

декември 15, 2016
Категория: Забавно, Идеи
0 3575 0
Креативна Коледа с Apli Kids

Креативна Коледа с Apli Kids

Да подарим на малчуганите една увлекателна Коледа, изпълнена с много креативни занимания от Apli Kids!

Нека ви представим прекрасните творчески комплекти, с които вашето дете може да създаде страхотни декорации за предстоящите празници.

Какво е Коледа без самия Дядо Коледа! С комплекта „Направи си сам – Дядо Коледа” всяко дете може да изработи играчка от филц за елха във формата на любимия белобрад старец. Комплектът съдържа всички необходими материали, включително и конец за окачване на елхата. 

napravi-si-sam-dqdo-koleda

Да направим още по-празнична и уютна атмосфера с два творчески комплекта „Направи си сам” – Коледен венец” и „Елфче и ангелче”

Untitled-2

И тези комплекти съдържат всички необходими материали за създаването на прекрасни играчки за елха, които да закачите с вашето дете.

Да не пропускаме гирляндите! Те са толкова сладки и пъстри, представяме ви творчески комплект за изработка на гирлянди Бисквитено човече

dekoriraj-sam-koledni-girlyandi

С този комплект лесно и забавно всяко дете може да изработи оригинални гирлянди за коледната елха. Просто декорирайте човечетата с приложените в комплекта цветни помпони, закачете по няколко бисквитени човечета на конците и готово, имате си пъстри гирлянди за елхата!

С комплекта „Декорирай сам – Коледни фигурки от филц” можете да създадете забавление за цялото семейство. В него ще откриете всички необходими материали за изработката на 12 коледни фигурки от филц. Всички те са изрязани и готови за сглобяване. Накрая  закрепете конеца и закачете на елхата, направените от вас Дядо Коледа, Северния елен, Полярната мечка и още други коледни фигурки.  Елементите на фигурките са самозалепващи се, затова не се тревожете, че ще има разлято лепило, няма нужда от използването му за направата на фигурката.

dekoriraj-sam-koledni-figurki-ot-filc

И накъде без любимото на децата (а и не само на тях) оцветяване! С тези два комплекта всяко дете ще създаде по свой вкус уникално декорирани играчки от картон.

3

С „Декорирай сам – Коледни мандали” малчуганите ще създадат уникални по рода си играчки за елха от ламиниран картон. В комплекта ще откриете 12 броя топки, 6 мини флумастери и конци за закачване на топките. Всяка топка представлява мандала с коледни мотиви – еленчета, елхички, камбанки и други.

И в комплекта „Декорирай сам – Коледни играчки от картон” ще откриете всичко необходимо за направата на 12 весели играчки за елха в различни форми – топка, елха, звездичка, камбанка и други. Как ще изглеждат те? Нека въображението на вашето дете да определи!

Открийте още много други забавни творчески комплекти Apli Kids, посетете онлайн магазин Orange center тук.

 

 

 

, , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *