Креативна Коледа с Apli Kids

Креативна Коледа с Apli Kids

декември 15, 2016
Категория: Забавно, Идеи
0 5121 0
Креативна Коледа с Apli Kids

Креативна Коледа с Apli Kids

Да подарим на малчуганите една увлекателна Коледа, изпълнена с много креативни занимания от Apli Kids!

Нека ви представим прекрасните творчески комплекти, с които вашето дете може да създаде страхотни декорации за предстоящите празници.

Какво е Коледа без самия Дядо Коледа! С комплекта „Направи си сам – Дядо Коледа” всяко дете може да изработи играчка от филц за елха във формата на любимия белобрад старец. Комплектът съдържа всички необходими материали, включително и конец за окачване на елхата.

napravi-si-sam-dqdo-koleda

Да направим още по-празнична и уютна атмосфера с два творчески комплекта „Направи си сам” – Коледен венец” и „Елфче и ангелче”

Untitled-2

И тези комплекти съдържат всички необходими материали за създаването на прекрасни играчки за елха, които да закачите с вашето дете.

Да не пропускаме гирляндите! Те са толкова сладки и пъстри, представяме ви творчески комплект за изработка на гирлянди Бисквитено човече.

dekoriraj-sam-koledni-girlyandi

С този комплект лесно и забавно всяко дете може да изработи оригинални гирлянди за коледната елха. Просто декорирайте човечетата с приложените в комплекта цветни помпони, закачете по няколко бисквитени човечета на конците и готово, имате си пъстри гирлянди за елхата!

С комплекта „Декорирай сам – Коледни фигурки от филц” можете да създадете забавление за цялото семейство. В него ще откриете всички необходими материали за изработката на 12 коледни фигурки от филц. Всички те са изрязани и готови за сглобяване. Накрая  закрепете конеца и закачете на елхата, направените от вас Дядо Коледа, Северния елен, Полярната мечка и още други коледни фигурки.  Елементите на фигурките са самозалепващи се, затова не се тревожете, че ще има разлято лепило, няма нужда от използването му за направата на фигурката.

dekoriraj-sam-koledni-figurki-ot-filc

И накъде без любимото на децата (а и не само на тях) оцветяване! С тези два комплекта всяко дете ще създаде по свой вкус уникално декорирани играчки от картон.

3

С „Декорирай сам – Коледни мандали” малчуганите ще създадат уникални по рода си играчки за елха от ламиниран картон. В комплекта ще откриете 12 броя топки, 6 мини флумастери и конци за закачване на топките. Всяка топка представлява мандала с коледни мотиви – еленчета, елхички, камбанки и други.

И в комплекта „Декорирай сам – Коледни играчки от картон” ще откриете всичко необходимо за направата на 12 весели играчки за елха в различни форми – топка, елха, звездичка, камбанка и други. Как ще изглеждат те? Нека въображението на вашето дете да определи!

Открийте още много други забавни творчески комплекти Apli Kids, посетете онлайн магазин Orange center тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *