Напиши писмото до Дядо Коледа с UNI AIR и UNI SIGNO 307

Напиши писмото до Дядо Коледа с UNI AIR и UNI SIGNO 307

декември 14, 2016
Категория: Знаете ли, че ..., Публикации
0 2055 1
Напиши писмото до Дядо Коледа с UNI AIR и UNI SIGNO 307

Напиши писмото до Дядо Коледа с UNI AIR и UNI SIGNO 307

Не остана време, напиши писмото до Дядо Коледа с с UNI AIR и UNI SIGNO 307! Защо ли? Нека ти разкажем за тези две страхотни серии от Uni-ball, както ти обещахме миналата седмица в „Надпиши коледните картички с Uni-ball”

Ролерите UNI AIR притежават специален механизъм с въздушна възглавница, който позволява писане с различна дебелина в зависимост от натиска. Така можем да развихрим въображението и лесно да декорираме писмото до Дядо Коледа, празничната украса или пъстрите картички с пожелания.

Всички ролери от серията UNI AIR притежават хибриден връх за лекота и удобство при писане. А дизайнът им, както винаги, е на ниво. При нас, в Orange center ще откриете цветовете червено, черно и синьо и дебелина на писеца 0,5 мм или 0,7 мм.

Untitled-1

Автоматичните гел гел ролери UNI SIGNO 307 са първите в света с революционно ново поколение мастило с целулозни нано фибри. Подобрената формула на Uni Super Ink за чисти линии с еднаква дебелина и плътност дори при гланцирани хартии и пластмаса. Защо да се ограничаваш само в хартия, напиши писмото до Дядо Коледа, на каквото си поискаш!

Uni Super Ink е още по-бързо съхнещо мастило, устойчиво на етанол, хидрохлоридна киселина, хидроксид, вода и светлина. То дава изключителна сигурност при писане и при подписване на документи, защото е „вечно“. Документите написани с UNI-207 са защитени от избледняване, изтриване и пренаписване, като по този начин се намалява се риска от подправяне.

В Orange center ще откриете ролерите от серията UNI SIGNO 307 с мастило в син, червен и черен цвят.

2

Тази Коледа ние със сигурност ще заложим на страхотните пишещи средства Uni-ball, а ти?

Открий продуктите Uni-ball във всички наши магазини, както и онлайн тук.

, , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *