5 идеи за подарък: за него

5 идеи за подарък: за него

декември 16, 2016
Категория: Забавно, Идеи
0 5940 0
5 идеи за подарък: за него

5 идеи за подарък: за него

Коледа наближава, затова да не губим време и да пристъпваме към подаръците. Днес ти предлагаме 5 идеи за подарък за него.

Знаем, че понякога изборът на подарък за мъж е истинско предизвикателство, затова ще ти дадем няколко идеи, с които да изненадаш специален за теб човек.

Швейцарско ножче

victorinox

Всички знаем, че обикновено мъжете си падат по мултифункционални джаджи и инструменти. Швейцарското ножче е истинска класика в жанра на подаръците, но днес можеш да откриеш  невероятни цветове, лимитирани колекции и ножчета с над 30 функции.

Тефтер Moleskine с любими герои

moleskine

Не е тайна, че много от вече порасналите момчета си падат по филмите за супер герои.  Ако пък комиксите не са  неговата страст, то сме почти сигурни, че има вероятност да е запален фен на сериала Game of Thrones. И в двата случая тефтерът Moleskine ще бъде перфектният подарък.

Халба за бира

beer

Може би е истински ценител на бирата? Изненадай го с някоя от нестандартните халби Ritzenhoff, които със своите закачливи картинки несъмнено подаряват и усмивки.

Ключодържател

Тематичен ключодържател Troika винаги е добра идея. Трябва просто да подбереш най-подходящия за него от страхотните модели, които се предлагат в Orange center.

troika

Настолна игра

Дори и да не е открил все още настолните игри или пък си мисли, че са само за деца, сега е перфектният момент да му докажеш, че това е забавление, което не трябва да пропуска.

Дали ще бъде стратегическа игра, с която да предизвика своите приятели или лека и забавна игра оставяме да избереш ти. Виж всички тук.

games

Това са само малка част от нашите идеи. Виж още цял куп предложения за подарък тук.

Напомняме ти, че след всяка онлайн поръчка от Оrange center избираш една от кутиите под елхата и получаваш подаръка, който се намира в нея. Повече за кампанията виж тук >>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *