Коледната игра на Orange: Зад кулисите

Коледната игра на Orange: Зад кулисите

декември 29, 2023
Категория: Публикации
1 1102 1
Коледната игра на Orange: Зад кулисите

Коледната игра на Orange: Зад кулисите

За Citroën Ami се говори по телевизията, четеш за него в социалните мрежи и го срещаш дори на витрините в мола. А как можеш да го спечелиш? Като се включиш в Коледната игра на Orange.

За Коледната игра на Orange

Вероятно вече си чул за нея – позволява ти да участваш за Citroën Ami със само няколко клика без дори да си направил покупка в Orange скоро. А ако си избрал нещо за под елхата или за себе си през последния месец от онлайн магазина или физическите ни книжарници, можеш да регистрираш кода от касовата си бележка, и да участваш не само за Ami, но и за Orange ваучери на стойност 99 лева.

Коледната игра на Orangev

Независимо коя от наградите си си харесал, имаш малко оставащо време да участваш. Играта продължава до 23:59 часа на 4 януари. А още на следващия ден победителите ще бъдат изтеглени и обявени.

Побързай да участваш, защото вече 28 участника спечелиха своите ваучери. Ти можеш да си следващият.

Виж повече: Избери подаръци и играй за награди с Orange

Надникни зад кулисите

Кой предизвика повече смях по време на снимките – коргито Шекспир или Сашо Кадиев? Колко камери са нужни, за да заснемат едно куче, един актьор и едно Citroën Ami? И любовта на Шекспир към Александър Кадиев само за пред камерите ли е? Вероятно това са въпросите, които може да попиташ във връзка с играта. Е, ще отговорим на част от тях.

Коледната игра на Orange

Заснехме видеото и всички съпътстващи кадри през нощта в Orange книжарницата в Sofia Ring Mall – най-обновения ни обект в София. Именно това позволи на Александър Кадиев да шофира Citroën Ami в обекта.

Но празният търговски център никак не остана тих – Шекспир радостно се включваше с лай или вой при всяка възможност, която му се отдаде. Но благодарение на Силвия Пешева и Тихомир Илиев на видеата остана само най-доброто от Шекспир и Сашо Кадиев.

Коледната игра на Orange

След заснемането на видеото остана не малко работа – но само за някои от нас, разбира се. Шекспир например и до ден днешен си почива.

Успяхме да пренесем магията от снимките във всички профили на Orange в социалните мрежи, а дори и малка част се озова на телевизионните екрани.

Коледната игра на Orange

Благодарни сме на всички, които ни помогнаха да реализираме този проект. Докосни се до него и ти, като участваш за Citroën Ami или за дневните ни награди – Orange ваучери на стойност 99 лева. Побързай да се регистрираш до 4 януари. Още на следващия ден пък ще обявим големия победител.

Благодарим на всички, които се включиха. Всички спечелили са обявени тук.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *