Избери подаръци и играй за награди с Orange

Избери подаръци и играй за награди с Orange

декември 5, 2023
Категория: Публикации
9 8414 3
Избери подаръци и играй за награди с Orange

Избери подаръци и играй за награди с Orange

Играта приключи на 4 януари 2024 година. Благодарим на всички, които се включиха. Всички спечелили са обявени тук.

Коледа е време за подаръци. А когато правиш подаръци с Orange, можеш да спечелиш нещо за себе си също. С нашата Orange Коледа те очакват множество изненади и идеи с какво да зарадваш близките. Играй за награди на сайта и позволи на коледната магия да те достигне.

Какви изненади сме подготвили?

Коледната игра на Orange започна с първи ден от декември и всеки нов ден ти дава още възможности да спечелиш. Участвай за дневните ни награди – 35 ваучера за пазаруване в Orange на стойност 99 лева. Можеш да участваш за тази награда с всяка нова своя касова бележка, направена в Orange в периода на играта.

За всеки ден от кампанията е предвиден един ваучер. Обявяваме първите спечелили на 8 декември, а след това новите спечелили ще бъдат теглени всеки петък до 5 януари.

Независимо дали си пазарувал от Orange вече, можеш да се включиш в играта за Citroën Ami.

За тази награда не се изисква покупка, а можеш да се регистрираш за нея само с няколко клика. Имаш възможност да участваш само веднъж, затова побързай да го направиш още сега. Обявяваме победителя на 5 януари.

Играй за награди и в Instagram. За поредна година можеш да се включиш в нашето отброяване до празниците с 20 коледни игри с награди. Всеки giveaway включва различен тематичен подбор от награди, затова не пропускай да се включиш в този, който ще е най-интересен за теб.

(Не, коргито не се подарява. Питахме Шекспир вече.)

Хиляди идеи за подаръци

Казахме, че Коледа е време за подаръци. Разбира се, подготвили сме много идеи с какво да зарадваш близките си (а и себе си) за празниците.

Каним те в нашия коледен Gift Shop, където ще откриеш предложения за подаръци за него, за нея, за деца, за тийнейджъри и за всички, които искаш да зарадваш.

Подготвили сме много идеи за подарък за онези, които се интересуват от изкуството, мистиката или пък книжния свят. За онези, които обичат да пътуват или пък разделят хората на отбор „котки“ или отбор „кучета“. Има селекция и за малчуганите, които се интересуват от подводния свят и от Космоса, от дивите животни и динозаврите, от науката и приказния свят.

А ако въпреки това не можеш да откриеш какво да подариш на близките си, ваучерите за подарък те очакват.

Хилядите идеи за подаръци те очакват затова побързай – избери подаръци и играй за награди с Orange.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *