Кой спечели от Коледната игра на Orange?

Кой спечели от Коледната игра на Orange?

януари 22, 2024
Категория: Публикации
0 194 1
Кой спечели от Коледната игра на Orange?

Кой спечели от Коледната игра на Orange?

В края на 2023 година стартира Коледната игра на Orange – вълнуваща кампания както за всички в оранжевия екип, така и за потребителите. С нея предоставихме възможност на всеки да се включи в рамките на 35 дни в две игри с награди.

За дневните ни награди участваха всички регистрирали се и пазарували в периода, а наградите бяха Orange ваучери на стойност 99 лева. Само един обаче бе печеливш за голямата ни награда – Citroën Ami.

Citroen Ami в Orange

На 5 януари компютърен софтуер изтегли печелившия на случаен принцип. А на 19 януари късметлията официално получи ключовете към своята награда – чисто нов Citroën Ami Pop.

Виж още: Избери подаръци и играй за награди с Orange

Поздравяваме печелившата Сия Малешкова още веднъж за късмета. Пожелаваме ѝ много радости през 2024 година с новата ѝ придобивка – на нея и на цялото ѝ семейство.

Връчването на голямата награда от Коледната игра на Orange

Връчването на наградата бе заснето от фотографа Иван Тодоров и се случи в същия обект, в който бе заснето и видеото с Александър Кадиев в началото на кампанията – в обекта на Orange в търговски център Ring Mall.

Виж още: Коледната игра на Orange: Зад кулисите

Citroen Ami в Orange

Благодарим на всички наши партньори за помощта в реализирането на този проект.

Благодарим и на всеки един от десетките хиляди, които се регистрираха, и на всеки, който прояви интерес към Коледната игра на Orange. За всички сме подготвили още много вълнуващи изненади, които можете да очаквате съвсем скоро. Нека заедно направим 2024 година още по-радостна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *