Книжни подаръци за 1-ви юни!

Книжни подаръци за 1-ви юни!

май 30, 2016
Категория: Забавно, Идеи
0 3425 4
Книжни подаръци за 1-ви юни!

Книжни подаръци за 1-ви юни!

Чудите се какво да подарите на детето си за предстоящия празник? Ето какви книжни подаръци за 1-ви юни ви предлагаме ние.

 

3800083817055„ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…?“

Енциклопедията на изд. „Фют“ е един от най-интересните и любопитни варианти. Тя съдържа факти от всякакви сфери – животни, климат, сезони, наука, техника, но представени по много кратък и ясен за децата начин. Вместо досадни обяснения, тези факти са описани под формата на въпроси и отговори, които се крият под малки капачета. Така детето може да опитва да отговаря само на въпросите, а ако изпита затруднения – да потърси отговора под капачето. Енциклопедията е подходяща за деца над 5-6 години.

 

eksperimenti-za-detsa-9786191512867„ЕКСПЕРИМЕНТИ ЗА ДЕЦА“

Една голяма книга пълна с влънуващи експерименти за деца, които са лесни за изпълнение и забавни за всеки млад изследовател. Научете повече за науката и изпълнявайте експериментите в тази книга.
 – Как функционира пречиствателната станция?
 – Могат ли зъбите да чуват?
 – Защо минералната вода замръзва за секунда?
 – Какво кара ракетата да полети?
На тези и други занимателни въпроси ще намери тук отговор всеки малък изследовател.
Енциклопедията е подходяща за деца над 5-6 години.
 
 
 
 
Класически вариант енциклопедия, която впечатлява с обема и информацията, които предлага. От безбрежните галактики до микроскопичните бактерии и от човешките клетки до древните цивилизации – всички най-важни теми, включени в училищните програми, присъстват в тази книга, но поднесени по един забавен, любопитен и изненадващо подходящ начин. Стотиците цветни снимки допълват каретата с нова информация и дават възможност на децата неусетно да разширяват и задълбочават своите познания.
 
 
 
Изясняваме още в началото, че това не е книга с познатите досега приказки, които сте чели на детето си десетки пъти. Ако Пепеляшка, Пиконио, Спящата красавица и Педя човек са ви вече познати, значи е време да зарадвате детето си с нещо различно. „Моята голяма книга с приказки“ съдържа няколко истории за животни, които са придружени с много красиви илюстрации. И под много красиви имаме предвид НАИСТИНА красиви. Може да четете тези приказки на детето си или да го оставите да опитва само. 
Книгата е подходяща за мъници и за деца до 6-7 години.
 
 
 
Няма как да не ви предложим най-хубавото издание на Пипи. То е с твърди корици, цветни илюстрации и пълния текст. Форматът му е по-голям от стандартния за детски роман, което прави четенето по-лесно, защото буквите са по-едри и удобни за начинаещи читатели. Приключенията на малката палавница оживяват за пореден път в детското въображение и ще усмихнат всеки. Понякога е най-добре да заложим на класиката, нали така?
 
 
 
 
 
 
Наясно сме, че децата обожават да лепят, рисуват, изрязват и творят. Също така знаем, че темата за динозаврите е вечно популярна и интересна сред тях. Затова ви предлагаме една интересна книга, която съчетава полезно и приятно. Докато детето ви се занимава с книгата, не само ще се забавлява, но и ще научава вълнуващи факти от света на динозаврите. Ще намери шаблони, с чиято помощ да рисува, както и лепенки и различни аксесоари.
 
 
 
 
Благодарение на тази книга ще научите, че… (а и не само това)
– човешкото тяло се състои от 75% вода и  използваме едва 10% от мозъка си; 
– птиците са произлезли от динозаврите  и крокодилите плачат, когато ядат плячката си; 
– светлината винаги се движи с една и съща скорост и оперните певци могат да счупят стъкло с гласа си; 
– Големият взрив е бил оглушителен  и черните дупка поглъщат всичко, което мине покрай тях;  
– някога Индия е била съединена с Австралия и мълнията не удря два пъти на едно и също място; 
– римските императори вдигали палец, за да спасят гладиатор и класическата музика ни прави по-умни.
 
 
Това са само част от предложенията ни за книжни подаръци за 1-ви юни. Още може да намерите в онлайн магазина ни, както и в книжарниците ни. Очакваме ви!

Журналист по образование и книжар по професия. Работя в Ориндж от 6 години, а си завирам носа сред книги от 4-годишна. Завърших магистратура в СУ,, Св. Климент Охридски", специалност Литература, кино и визуална култура.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *