Новата ни страст – скреч картите

Новата ни страст – скреч картите

юни 1, 2016
Категория: Забавно, Знаете ли, че...
0 7094 1
Новата ни страст – скреч картите

Новата ни страст – скреч картите

С настъпването на хубавото време все повече започваме да си мислим за пътешествия и за новата ни страст – скреч картите, на които ще отбележим всички посетени кътчета.
Не сте чували за скреч карти? Днес ще ви разкажем за тях, а също и за това защо се превърнаха в наши любими аксесоари.

Скреч картите на пръв поглед може да ви се сторят като обикновени географски карти, но съвсем не са такива. Те са създадени специално за любители на пътешествията, откритията и приключенията. Континентите, държавите или отделните забележителности са покрити със специално фолио, което изтриваме, след като посетим дадена дестинация.

 map-1

Защо ги обожаваме?

  1. Защото са красиви. Да, тази причина съвсем не е за подценяване. Просто забравете за училищните карти на Европа и Света. Очаква ви елегантен и модерен дизайн и веднага ще ви се прииска да си окачите една такава карта у дома.
  2. Защото са оригинален подарък. Едва ли има човек, който да не обича да пътува. А дори и да има, такава карта със сигурност ще събуди авантюристичния му дух.  
  3. Защото предлагат разнообразни дестинации. Не мислете, че скреч картите са предназначени само за хора, които правят околосветски пътешествия. Освен луксозна карта на Света, можете да откриете и скреч карта на България и Европа.
  4. Защото ни мотивират и ни напомнят, че „Светът е книга и тези, които не пътуват, четат само една страница”.
  5. Защото с тяхна помощ научаваме и откриваме нови места.
  6. Защото се превръщат в уникален дневник на нашите пътешествия и ни връщат към прекрасни спомени.

Какви скреч карти ще откриете в Orange center?

  1. Скреч карта на България. Тя включва 89 от най-интересните забележителности и е покрита със златисто фолио. След като бъде изтрито, ще откриете цветна карта на областите в България.16321010
  2. Скреч карта на Европа. Покрита е със сребристо скреч фолио, след изтриването на което, ще научите любопитни факти за държавите и техните столици.carte-europe-a-gratter-2
  3. Скреч карта Делукс. Изключително красива и стилна карта на Света, която е покрита със златисто фолио. Изтрийте дадена дестинация и открийте детайлни географски подробности. А цветовете, които изникват отдолу, се превръщат в акцент и внасят настроение на всяка стена. 2

Готови ли сте за нови приключения, които да отбележите върху своята скреч карта? 🙂 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *