Kimmidoll - изкуството да поднесеш подарък с послание

Kimmidoll – изкуството да поднесеш подарък с послание

ноември 11, 2015
Категория: Знаете ли, че...
0 5635 4
Kimmidoll – изкуството да поднесеш подарък с послание

Kimmidoll – изкуството да поднесеш подарък с послание

Kimmidoll е истинско олицетворение на красотата на източната култура и изкуството да поднесеш подарък, носещ специално послание.

Именно защото тези изящни аксесоари са специални, винаги се обръщаме към тях, когато искаме да отбележим дадено събитие подобаващо – с комбинацията от стил и символика.

Брандът Kimmidoll е създаден като резултат от дългогодишна страст към елегантните подаръци и декоративни елементи за дома, вдъхновени от източната култура. Традиционните японски Kokeshi кукли са перфектен пример за тази изчистена красота на Изтока. Тяхната философия за поднасяне на късмет и даряване на щастие на близките хора и семейството вдъхновява появата на съвременните Kimmidoll кукли. Те бързо се превръщат в предпочитани по цял свят колекционерски аксесоари, съчетаващи традицията с модерния дух.

Всяка една кукла от семейството на Kimmidoll се създава с любов и предназначение да представя истинските ценности в живота ни.

all

Всяка кукла има своя индивидуалност, но зад цялата колекция стои една обединяваща философия – да празнуваме по време на житейския ни път важните ценности като доброта, щастие, радост и уважение. Дизайнът на куклите е вдъхновен от красотата на заобикалящата ни природа и се стреми да постигне перфектния баланс между традиционните източни произведения на изкуството и съвременната западна култура.

redKimmidoll Колекция Yoka (Ентусиазъм)

Освен изящните кукли Kimmidoll създава и невероятни аксесоари с техния образ, които очароват дамите по целия свят със своя дизайн и практичност.

Насладете се на изкуството, подарете си аксесоар със стойностно послание!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *