Какво се крие в Orange box комплектите ученически раници с пособия за 1-ви клас?

Какво се крие в Orange box комплектите ученически раници с пособия за 1-ви клас?

септември 5, 2023
Категория: Публикации
0 12449 0
Какво се крие в Orange box комплектите ученически раници с пособия за 1-ви клас?

Какво се крие в Orange box комплектите ученически раници с пособия за 1-ви клас?

Ако тази година попадаш сред родителите, на които се пада нелеката задача да подготвят първокласник за училище, вероятно вече вълната от предизвикателства те е заляла. Дългият списък с покупки, всяка от които изисква предварително проучване, многото избори и малкото време са само капка в морето от отговорности, в което родителите трябва да плуват. Хвърляме спасителен пояс в твоята посока с Orange box. В тези комплекти ще откриеш ученически раници, пълни с всички най-необходими пособия за първокласника.

С ученическите сетове взимаш наведнъж 26 предварително селектирани продукта – от раницата, през нужните тетрадки и папки, до моливите и химикалките – всичко с 40% намаление.

Какво още е важно да знаеш за Orange box?

Комплектите можеш да откриеш само онлайн, а количествата стават все по-малко с наближаването на първия учебен ден. Имаш възможност да избираш между два – за момче и за момиче – като разликата между сетовете е в раницата. Общата стойност на продуктите, купени отделно, надхвърля 200 лева, но с Orange box ги получаваш за 120 лв.

Виж още: Запознай се с новите колекции ученически пособия в Orange

Какво още трябва да знаеш за комплектите, преди да направиш своя избор? Чети нататък и ще научиш точно какво се крие в Orange box.

За раницата

Несъмнено сред най-важните покупки за училище винаги попада раницата. Тя трябва да отговаря на изисквания не само за външния си вид, но и за удобство и практичност.

И двете ученически раници, включени в Orange box, са от марката Miquelrius. Сред най-основните ценности на марката са опазването на околната среда. Затова и брандът е разработил красивите и функционални раници, изработени от рециклиран полиестер.

По размер и форма раниците силно си приличат – разполагат с две основни отделения и допълнителни джобове за по-дребни ученически аксесоари. Да не забравяме и за страничните джобове, подходящи за бутилки за вода. И двата модела са с обща вместимост от 27 литра и с размери 41 х 28 х 16.5 см.

Orange box за момиче - комплекти  ученически раници с пособия за училище

А когато цялото това пространство е запълнено от тежки учебници, на помощ на учениците идват меките регулируеми презрамки и подсиленото дъно. За допълнително удобство е добавена и платка на гърба, която позволява раниците да се прикрепят към тролеи.

Дотук с това, което моделите споделят. Дизайнът е това, което ги отличава. Очарователна дъга и розови акценти върху неутрален сив цвят краси момичешкия модел. Раницата, подбрана за момчетата пък, е изпъстрена с очарователни духчета, които светят в тъмното.

За ученическите пособия

Всички знаем колко дълги са списъците с ученически пособия за децата в 1-ви клас. Но това, което прави най-трудно изпълняването им, е изборът на правилните артикули, които отговарят на всяка дума от списъка. Какви трябва да са тетрадките, подходящи ли са тези боички за рисуване в първи клас, а удобни ли ще са четките?

Виж още: Какво може да забравяш от списъка за училище?

Избирайки пълните комплекти Orange box си спестяваш всички тези въпроси и несигурности. Освен ученически раници в него ще откриеш всичко необходимо за първокласника.

Започваме с два комплекта с по 5 броя тетрадки А5 формат с 24 листа – с големи квадратчета за часовете по математика и с тесни и широки редове, с които малчуганите се учат да пишат. Включени са още тетрадка А5 с 40 бели нелинирани листа и тефтерче B7 формат с 80 листа.

Orange box за момче - комплекти  ученически раници с пособия за училище

Разбира се, комплектът не би бил пълен без подходящи пишещи средства. В Orange box това са две автоматични химикалки, пишещи в синьо, една изтриваема гел химикалка с красив дизайн, както и графитните моливи – B и HB.

Творческите и чертожните материали включват блокче №4, гланцово блокче с 10 разноцветни листа, пластилин, комплект дъска за моделин с ножче, четки за рисуване, комплект за чертаене с линия, триъгълник и транспортир. Има по 12 цвята от цветните моливи, флумастерите, маслените пастели и акварелните боички.

Не сме забравили и другите дребни ученически пособия като самозалепващите етикети, лепилото, острилката, ножицата със затъпен връх и чашката за четки. А за по-лесно съхранение всичко това може да се организира в четирите папки с копче в А4 формат.

Виж още: Най-важните покупки от списъка за първи клас

Списъкът с продукти, които попадат в двете ученически раници от комплектите, е дълъг, но пътят до тях е кратък. Вземи всичко за първокласника с един клик за 120 лева тук.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *