Какво може да забравяш от списъка за училище?

Какво може да забравяш от списъка за училище?

септември 12, 2023
Категория: Публикации
0 701 1
Какво може да забравяш от списъка за училище?

Какво може да забравяш от списъка за училище?

Пазаруването за ученика рядко приключва на 15 септември. Колкото и подготвен да е един родител, често в списъка за училище са пропуснати покупки, които след началото на годината се оказват нужни.

Дали ученикът ще забрави химикалките в училище, дали тетрадките ще се изчерпат прекалено бързо, или пък ще откриеш нещо, за което дори не си предполагал, че ще е нужно – продуктите, които се налага да се закупят допълнително, рядко са малко на брой.

За да избегнеш възможно най-много от пропуските при подготовката за училище, те срещаме със списъка, който включва… всичко, което може да си забравил в първия списък за пазаруване.

Ето кои продукти най-често се забравят от списъка за училище:

Тролей за раница

Често при първоначалното пазаруване за училище родителите пропускат да помислят за тролея за раница. За съжаление, тежестта на учебниците и тетрадките, с които децата се отправят за училище всеки ден, бързо става явно доказателство за нуждата от тролей.

Добрата новина е, че повечето раници днес са адаптивни за тролей. Именно за това служат допълнителните платки на гърба на раниците.

Виж още: Запознай се с новите колекции ученически пособия в Orange

Чадър

Въпреки че един чадър е полезна придобивка за децата не само като част от покупките за 15 септември, но и за всеки друг ден от ежедневието, това продължава да е един от продуктите, които често се забравят.

А толкова много раници днес се предлагат в един десен с останалите ученически пособия, сред които често попада и чадърът. Затова е по-лесно от всякога един родител да съчетае всичко нужно в красив комплект.

Продукти за първокласника

Подготовката за първия учебен ден в живота на едно дете винаги е най-вълнуваща, но и изпълнена с най-много покупки. Затова е напълно естествено именно сред тях да има и немалко пропуски.

Ето кои от ученическите пособия за първи клас често биват забравяни:

Допълнителни художествени материали

Сред продуктите, които служат на децата в часовете по изобразително изкуство, има множество покупки, които може да останат забравени. Но именно те помагат на детето да се възползва максимално от моментите за творчество. Затова освен обичайните боички, пастели и моливи не пропускай да потърсиш други полезни продукти за рисуване:

 • палитра за рисуване;
 • чаша за боички;
 • престилка или покривка за рисуване.

Продукти за обяд

Вкусният и здравословен обяд е не по-малко важно попълнение към ученическата раница от учебниците и тетрадките. А как да сме сигурни, че децата ще се хранят с именно такава храна всеки ден? Като я приготвим у дома.

Чанта за обяд

Кутиите и чантите за обяд са често пропускани при подготовката за училище. А именно те осигуряват свежестта на храната през деня и предотвратяват възможността тя да се разлее и да повреди останалата част от ученическите пособия.

Бутилка за вода от неръждаема стомана Crocodile Creek - Еднорог, 400 мл.

Бутилките за вода пък учат децата на отговорност към околната среда, осигуряват чиста вода на учениците по време на деня и елиминират нуждата от непрестанно купуване на еднократни пластмасови бутилки.

Виж още: Какво се крие в Orange box комплектите ученически раници с пособия за 1-ви клас?

Продукти за бюрото вкъщи

След като вече напълни раницата с всичко, което може да потрябва на ученика, не забравяй да подготвиш и нужното за мястото, на което малчуганът ще изготвя домашните. За да са максимално продуктивни часовете за самоподготовка, е важно да бъде осигурено добре организирано пространство.

Керамичен моливник

Затова не забравяй да вземеш:

Още, което да не пропускаш

Всеки ученик има различни нужди, а всяко училище различни изисквания, затова няма един списък, който да пасва на всички.

Ето някои от другите неща, от които малчуганът може да се нуждае през различните класове:

 • кламери;
 • телбод;
 • хлебна гума и гума за графика;
 • калкулатор;
 • транспортир;
 • писалка;
 • флаш памет;
 • нотна тетрадка;
 • транспортир и пергел.

От какво да купиш повече от една бройка?

Всеки ветеран родител на ученик знае колко често се губят химикалките, колко бързо се изписват тетрадките и как един цвят от всеки сет за рисуване се оказва свършил преди всички останали. Затова не пропускай да си набавиш резервни химикалки, гумички, моливи и по една допълнителна тетрадка от всеки формат.

Виж още: Най-важните покупки от списъка за първи клас

Откри ли нещо, което щеше да забравиш да включиш в списъка за училище? Независимо кога се сетиш за нещо липсващо, винаги можеш да откриеш разнообразие от хиляди ученически пособия онлайн в Orange.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *