Запознай се с новите колекции ученически пособия в Orange

Запознай се с новите колекции ученически пособия в Orange

август 30, 2023
Категория: Публикации
0 833 0
Запознай се с новите колекции ученически пособия в Orange

Запознай се с новите колекции ученически пособия в Orange

Новата учебна година е повод за нова раница и цял куп нови ученически пособия. В Orange всяка година имаш възможност да избираш сред десетки нови колекции, с които да съчетаеш всичко от раницата и несесера до чантата за спорт, портмонето и чантата за обяд. Избери между тях и нека направим подготовката за училище по-лесна, но и по-стилна.

Кои са новите колекции ученически пособия за 2023 година?

Запозна ли се вече с тазгодишните предложения за училище в Orange? Ако не, сега е моментът да го направиш. Продължавай да четеш, за да разбереш какво откроява някои от най-търсените колекции ученически пособия за 2023 година.

Pepe Jeans Carina

Така ли щеше да изглежда раницата на Барби, ако беше ученичка? С нежен принт на цветни звездички върху красиво бледорозово Pepe Jeans Carina e прекрасен избор за момичетата, на които им предстои да посрещнат нова, или пък първа, година в училище.

Pepe Jeans Carina

Със своите две големи отделения раницата от колекцията е достатъчно голяма, за да побере всички ученически пособия, нужни на първокласник или на всеки друг учащ. Но същевременно е достатъчно удобна, за да направи носенето на всички тези пособия комфортно. За целта служат подплатените регулируеми подплънки и допълнителната платка за прикрепяне към тролей.

Miquelrius Rider

Стилен и изчистен избор са продуктите от колекция Miquelrius Rider. Изработени от рециклирана пластмаса, ученическите принадлежности от серията са страхотен начин да научим децата да се грижат за околната среда.

Miquelrius Rider

С две големи отделения и вместимост от 28 литра, раницата от серията е добър избор за момчетата, на които им предстои да бъдат в първи клас, но и не само. Универсалният дизайн прави модела подходящ и за порасналите ученици, но и за разходките извън училище и свободното време.

Виж още: Какво може да забравяш от списъка за училище?

Pepe Jeans Lena и Pepe Jeans Denim Star

За момичетата, които попадат сред почитателите на денима, изборът за ученическа раница е богат тази година. Две серии от марката Pepe Jeans показват цялата красота на дънковия материал – Pepe Jeans Lena, с нежни акценти в розово, и Pepe Jeans Denim Star, с весел принт на звезди.

Pepe Jeans Denim Star

И двете колекции предоставят възможност ученикът да стартира новата година с пълен сет от ученически принадлежности в един десен. Вземи наведнъж раница, чанта за спорт, несесери и малки чантичка за ежедневието. Нежният дизайн от Pepe Jeans Lena обаче е пренесен още върху портмоне и малка чантичка, подходяща за детската градина.

Pepe Jeans Lena

Големите раници и от двете серии са скроени по подобен начин, типичен за моделите на Pepe Jeans – с две основни отделения за всичко нужно и допълнителни две предни джобчета за по-малките принадлежности. Вътре раниците са със специален джоб за таблет или електронен четец, а още повече удобство представлява и изходът за слушалки.

Виж още: Какво се крие в Orange box комплектите ученически раници с пособия за 1-ви клас?

Pepe Jeans Cody

Продуктите от колекцията Pepe Jeans Cody са такива, които биха могли да бъдат полезни на децата още от първия им учебен ден в първи клас чак до завършването. Изчистеният дизайн би се харесал и на малките, и на порасналите ученици, независимо от техните интереси.

Pepe Jeans Cody

В спортния момчешки стил от колекцията можеш да вземеш много от нужните покупки за ученика – раницата, чантата за спорт, портмонето и два вида несесера.

Busquets Tiny Apple

Накрая, но не на последно място ще те срещнем с очарователните предложения от Busquets и серията Tiny Apple. Тя се откроява с красив момичешки принт на зелени ябълки и зайчета върху светъл нюанс на лилавото.

Busquets Tiny Apple

Раницата от колекцията е с едно основно отделение и преден джоб за съхранение на дребните принадлежности, което я прави подходяща за децата във втори и трети клас. Същевременно колекцията предоставя голям избор от допълнителни ученически пособия. С Busquets Tiny Apple можеш да комбинираш раницата с чантата за обяд и несесера. Но също така от колекцията ще откриеш и портмоне под формата на ключодържател, както и пълен несесер с всички основни чертожни и рисувателни пособия.

Виж още: Най-важните покупки от списъка за първи клас

Коя колекция ще се хареса на ученика вкъщи най-много? Сподели ни коя е раницата фаворит в коментарите.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *