Какво ново в света на Schleich?

Какво ново в света на Schleich?

февруари 22, 2017
Категория: Забавно
0 2882 0
Какво ново в света на Schleich?

Какво ново в света на Schleich?

С невероятните детайлни ръчно рисувани фигурки Schleich светът е в твоите ръце! Винаги щом погледнем към тези играчки, на мига се превръщаме в деца, въображението започва да работи с пълна сила и се отправяме на пътешествия.

Ето къде ни отведоха новите попълнения Schleich

Първо се отправихме към света на приказни феи и чудати създания

Untitled-1

Качихме се на вълшебния елфически балон и посетихме лунната лисичка, облачната катеричка и кристалния гълъб, за да се уверим как работи магията на Schleich, която завладява децата и играта продължава с часове.

След това минахме през фермата, за да видим как работата там кипи с пълна сила. Повярвай ни, беше наистина интересно. Но без излишни приказки, направо ще ти покажем:

Изведнъж на хоризонта се появи нещо. Дали беше птица или самолет? Не! Това е Супермен, а след него връхлитат Спайдърмен, Батман, Жената Чудо, Светкавицата.

Untitled-2

Полетяхме отново с крилата на въображението и силата на детайлните фигурки, и се върнахме далеч във времето назад, за да се срещнем с динозаврите. Натъкнахме се на огромен вулкан и впечатляващи видове като Брахиозавър, Ютараптор и Алозавър

Световете на Schleich не свършват до тук. Открий още много нови герои в Orange center тук и се организирай своето вълшебно пътешествие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *