Изрисувай лятната емоция с тези комплекти за оцветяване

Изрисувай лятната емоция с тези комплекти за оцветяване

юли 15, 2022
Категория: Публикации
0 391 1
Изрисувай лятната емоция с тези комплекти за оцветяване

Изрисувай лятната емоция с тези комплекти за оцветяване

Без какво не може една лятна ваканция? Не може без игрите навън – за предпочитане с добра компания приятели. Предпочитана е и почивката на морето или на планина, а може би и престоят в летен лагер. Не бихме пропуснали в списъка и моментите за любимото нищоправене. Дотук изяснихме кое е приятното. А полезното?

Лятната ваканция предоставя много свободни моменти, които са достатъчни както за приключения, така и за заниманията, които са в помощ на развитието на децата. Това може да бъде четенето от списъка със задължителната литература, но и нещо по-креативно.

Моментите за творчество попадат сред тези забавни, но полезни занимания, перфектни за лятото. С рисуването децата имат възможност да развият въображението си и да изразят себе си по нови приятни начини.

В помощ на мисия „забавно лято“ в Orange сме подготвили редица интересни комплекти за оцветяване и рисуване. Те са подходящо занимание за свободните моменти през лятната ваканция, но ще са също толкова полезни през учебната година.

Запознай се с някои от предложенията ни и разбери защо си заслужава да ги избереш.

Комплект перманентни маркери Sharpie Wolf, 26 бр.

Комплект перманентни маркери Sharpie Wolf, 26 бр.

Този комплект за оцветяване е изпълнен с 26 от перманентните маркери, дело на известната марка Sharpie. Всички те се открояват с наситени цветове и с различна дебелина на писане, така че лесно с тях да се създават всевъзможни картини.

Комплектът носи впечатляващия образ на вълк, но с маркерите може да се създава изкуство не само върху лист хартия, но и върху всяка друга повърхност. 

Комплект за рисуване Maped – Harry Potter, 35 части

Комплект за оцветяване Maped - Harry Potter, 35 части

Цветни моливи, заклинанието „Лумос“ и един сияен резултат бързо ще се появи върху белия лист.  

Ако малкият творец попада сред почитателите на Хари Потър, този комплект от Maped за рисуване ще го вдъхнови не само да твори, но и да вярва във вълшебствата. В него са включени 12 флумастера и 12 молива с красиви багри, които са толкова наситени, че изглеждат като създадени с магия. Освен тях присъстват и редица пишещи средства, които ще бъдат полезни по време на създаването на арт проектите. Такива са ножичката, острилката, гумичката и стикерите.

Креативен комплект за Pop-up картички Carioca

Креативен комплект за Pop-up картички Carioca

Детето вкъщи обича да създава собственоръчно картичките за всеки специален повод? Или просто предпочита да се откроява от останалите с креативен тип творби? И в двата случая този комплект от Carioca ще го зарадва.

Той е специално създаден, за да може с него да се измайсторяват красивиPop-Up картини и картички. Затова и в комплекта ще се намери всичко, което е нужно за осъществяването на щурите детски идеи. Оборудван е с темперни бои и флумастери в металически цветове, както и с лепило с бляскави частици, ножичка и специален черен картон. А за да е още по-лесно времето за творчество, ще откриеш и инструкции, които стъпка по стъпка ще придружават малчугана в процеса. Но един творец не би се страхувал да излезе извън рамките на позволеното.

Комплект за рисуване Maped Color’Peps, 100 части

Комплект за рисуване Maped Color'Peps, 100 части

Този комплект от Maped е за истински отдадените млади художници, които прекарват най-много време в рисуване. В него са включени 100 инструмента за творчество, които ще дадат живот на детското въображение – всички събрани в удобна за пренасяне кутия с дръжка.

Главните звезди в комплекта са моливите и флумастерите, които са с наситени и красиви цветове в по 36 багри. Полезно е и присъствието на пастелите, които с малко отстъпват по бройка, но по нищо друго. Те също се открояват с високо ниво на качество и пигментирани цветове. Освен това в комплекта са включени по един брой тънкописец, графитен молив, острилка и гума – за да няма ограничения пред времето за творчество на децата.

Усмивките са гарантирани с комплекти за оцветяване като тези – а те са едва малка част от избора, който те очаква в Orange. Разгледай останалите ни предложения ТУК.

Независимо дали на днешния ден заявявам любовта си към нова книга на Стивън Кинг, а вчера съм била запленена от поредно заглавие от Агата Кристи - всеки ден съм влюбена в книгите. От малка не спирам да съм вярна на кримитата и научната фантастика, но като копирайтър в Orange непрестанно се докосвам до нещо ново, различно и вълнуващо.

Вижте другите ми публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *