Идеи за подарък за Свети Валентин

Идеи за подарък за Свети Валентин

февруари 7, 2017
Категория: Забавно, Идеи
0 7126 0
Идеи за подарък за Свети Валентин

Идеи за подарък за Свети Валентин

Възползвай се от нашите идеи за подарък за Свети Валентин и направи празника вълшебен за истински специален човек.

Да, напълно сме съгласни, че любовта се доказва ежедневно, но също така сме на мнение, че тя е нещо толкова специално и напълно е заслужила да ѝ посветим един ден от годината, в който да отпразнуваме нейното величие.

Започваме с книги за любов. Дали ще се спреш на съвременен  любовен роман, или на сборник с разкази – зависи само от предпочитанията на твоята половинка или пък посланието, което искаш да отправиш. Напълно сигурни сме обаче, че с това прекрасно издание на класиката „Гордост и предразсъдъци” няма начин да сгрешиш.

Untitled-1

Какво е Свети Валентин без картичка със сърчица? Поднеси една по-нестандартна валентинка с iGreet – картичките, които оживяват в ръцете. Всичко, от което се нуждае получателят е смартфон и изтеглено приложение.

Продължаваме с друг класически подарък – плюшено мече, което е толкова очарователно, че на мига стопля всяко сърце. Новите попълнения от Me to You напълно успешно се справят с мисията. Освен симпатични плюшени мечета, можете да добавите и красива порцеланова чаша. Така всяко сутрешно кафе през останалите 364 дни от година ще прошепва „Любов”.

metoyou

И нека да разчупим класиката със закачливи игри за пораснали. Малко забавление, щипка искрен смях и една доза романтични предизвикателства – какво повече е нужно, когато си истински влюбен!

starst

Няма как да забравим и за така популярните еротични поредици. Те се превърнаха в любими на милиони дами по света. Историята на Анастейжа и Крисчън Грей разпали страстите и предизвика истински фурор. Ето защо в онлайн магазин Orange center подбрахме едни от най-любимите поредици и създадохме промоционални комплекти за любителките на горещите истории.

50-shades-2

Вижте всички промо комплекти тук.

Още много други невероятни подаръци ще откриете в нашата специална селекция за Свети Валентин в онлайн магазин Orange center тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *