Girl Online – награди, усмивки и печеливши

Girl Online – награди, усмивки и печеливши

януари 6, 2016
Категория: Забавно, Личности, Събития
0 2045 3
Girl Online – награди, усмивки и печеливши

Girl Online – награди, усмивки и печеливши

 

С новото начало идват и така популярните равносметки на изминалата година. И като стана дума за популярност, 2015-та година бе наистина специална за младите читатели, тъй като един истински тийн идол с милиони последователи по целия свят зарадва своите български фенове. 

В края на миналата година книгата на популярната британска влогърка ZoellaZoella+maket излезе и на български език, за да могат всички нейни почитатели от България да се докоснат до историята на „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин“.

Много от феновете на Зои Съг с нетърпение очакваха излизането на книгата и побързаха да я поръчат предварително онлайн, а Orange center ги зарадва с подаръци – торбички с цитат от романа към всяка поръчана книга онлайн.

 

torba-01 

В деня на излизането на „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин“ подготвихме специална изненада – една-единствена книга с автограф от самата авторка беше пусната в продажба в магазин Orange center в мол Сердика Център София.

blog-pic-2

Коя беше най-бързата почитателка на Zoella, която се сдоби с книгата? Припомнете си тук >>

Освен всичко това на нашата Facebook страница проведохме игра, в която се включиха стотици фенове и отговориха на въпросите, свързани с книгата. След проведена томбола 10 участнички спечелиха страхотни награди, предоставени от издателство „Кръгозор” – тениски с цитат от книгата и модерни пастели за коса. Голямата награда бе предоставена от Orange center – стилен розов таблет, на който вече се радва късметлийката Велислава.

original_tablet

 

„Здравейте! Получих награда си. Много Ви благодаря за таблета! Това беше за мен чудесна предколедна изненада :-)“ – Велислава Райдовска

Благодарим на спечелилите, които ни изпратиха снимки със своите награди, за да споделят емоцията с всички нас. 

velislava

Емануела_Толева

Стефани_БарутоваБлагодарим на всички, които взеха участие в играта! Пожелаваме си още една прекрасна година, изпълнена с позитивни емоции и обещаващи заглавия.

Очаквайте нови страхотни предложения и изненади на www.orangecenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *